Tuesday, November 4, 2014

Sepetang di Pantai Morib bersama Mr. Wolverine!!

Posted by FadhDeela at 1:12 PM
Reactions: 
Ini cerita weekend hari tu..Sebelum nie tak pernah aku post pic Abg Wolverine aku kan?? hahaha Kali ini aku kasi tengok susuk tubuh nya dulu.. Tak yah poyo sgt Deela!! hahaha
Kami pergi ke Pantai Morib semata-mata nk cari ABC hahaha thank you Mr Wolverine sebab melayan kerenah saya..

Sebenarnya ini laa kali pertama aku pergi ke pantai morib, kesiankan!! Pantai dia besar tp kotor..tp suasana dia best la sebab kawasan kampung..Aku pergi sana just nk mkn ABC jerr pastu balik..hahaha 
Next time boleh laa lajak ke Gold Coast Morib!! 

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review