Tuesday, November 4, 2014

Gambar Anak Che Ta & Zain Saidin Comel Sangat!!

Posted by FadhDeela at 9:10 AM
Reactions: 
Salam... Selamat Pagi semua!!

Rozita Che Wan ataupun Che Ta telah selamat melahirkan seorang baby perempuan. Memang jadi hot story la baby Che Ta and Zain Saidin nie sebab baby dia comel sangat!!! Geram jer tengak gambar dia. Baru - baru nie beautifulnara ada post pic anak Che Ta and aku terbaca komen-komen pembaca, ramai yang puji baby sangat comel ada jugak yang bandingkan anak Che Ta dengan anak Awal & Scha. Yang lagi lawak ramai aweks kat luar sana nk cari calon suami mix or mat saleh. hahahaha

Lawak laa korang nie!! semua nie kan kerja Allah..kesian baby Lara xpasal-pasal dia terbabit skali. Bagi aku laa semua baby adalah comel. Kononnya peminat yang marah tu sebab Awal selalu upload pic Lara dan Lara ada account Instagram.. Alahaaai tu normal laa kengkawan!! baby 1st mmg la parent akan excited. Lgpun dia artis so biar laa dia nak share pic anak dia dengan peminat. Pendapat aku laa kalo xsuka jgn  marah!
Pasal nk cari calon suami mix or mat saleh...hahahaha nie lawak!!! xyah kott sbb Tomok dengan wife dia pun bkn mix tp still dapat baby comey! Cer tgk pic Arrian kat post aku sblm nie..Comel sesangat!!!
Ape-ape pun tahniah Che Ta & Zain Saidin!! 

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review