Monday, October 20, 2014

Uqasha Senrose berhijab ke tidak??

Posted by FadhDeela at 1:15 PM
Reactions: 
Salam..
Just nak share dengan korang semua dengan ape yang aku nampak weekend aritu..aku dengan housemate aku g makan dekat empire damansara semalam..aku terjumpe uqasha senrose tetapi aku kompius sekejap betul ke dia or orang lain fseingat aku dia bertudung!!
Orang yang aku jumpe tadi tak bertudung...errrmmmmm aku salah org ke?? Ke mata aku kero tak nampak tudung dia..harap2 aku salah org sebab dia manis sgt pakai tudung..macam-macam perangai manusia sekarang!!
Jangan bhijab hanya untuk mendapatkan populariti sahaja..berhijab laa sepenuh hati!! Wallahualam..

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review