Saturday, October 4, 2014

Sambal Ketuk & Acar Buah Sedap & Murah~!

Posted by FadhDeela at 11:30 PM
Reactions: 
Salam..

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua kawan2 blog! Hari ini aku nk promosi sikit Sambal Ketuk dan Acar Buah. Semua homemade dijamin halal dan bersih..InsyALLAH! So far skrg mendapat sambutan. Baru 3minggu di pasaran alhamdulillah sudah dekat 200 botol terjual. Business kecil-kecilan nie aku buat dengan spupu dan akak aku.

Kalau ada sesiapa nk try boleh la cuba. 1 botol RM12. Kalau beli byk kitaorg boleh buat COD area Damansara, USJ, Putra Height, Subang Jaya, Sg Buloh, Shah Alam and Rawang.
Kalau nak pos pun kami bole pos tp bukan dlm botol la yer..kami akan buat packing seperti picture kat bawah. Pos pulak RM12 + RM6 utk pos. 
Sambal ketuk and acar buah nie sedap mkn dgn nasi panas2! kalo nk rata makan mcm tu jer pun sedap gak..aku wat kudap2 kat office..

Packing untuk post.

 

2 comments:

hpmurah2u said...

wah..name blog ni unik..salam perkenalan dari hpmurah2u

FadhDeela said...

hpmurah2u: hahaha tq2! :) salam perkenalan

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review