Wednesday, October 1, 2014

Breast pump Murah!

Posted by FadhDeela at 10:08 AM
Reactions: 
Salam.. Good morning peeps!!

Hari nie aku rasa bahagia sgt..hahaha pergi kerja dengan hati gumbira..pasal ape??? sebab hari nie semua bos2 tak de kat office..yaaaahuuuuuuuuuuuu!! aku bole dgn lapang dada utk update blog..minggu bz aku dah berakhir! Welcome FY15 *utk office aku laaa ari nie dah new year* 
Hari nie jugak 1st October 2014.. Hi October pls be nice to me ya!! 

Aku sebenarnya nk story pasal breast pump. Ingt lagi x aku story pasal Baby Shower Picnic bdk office aku aritu..kita semua collect duit and bagi present breast pump kat dia. OMG mahal gile breast pump nie rupanye..terkejut kak jah bile tnye kedai smua harga almost RM1k. hadoiii mahalnye!! Nasib baik ada member aku yg tau kat mana nk beli breast pump murah dan berkualiti. Thanks beb!!

Kedai kakak nie kat Sri Serdang and bersebelahan dgn Court Mammod Sri Serdang. Kalo mls nk g jejauh korang leh jer g FB dia Breast Pump Murah dan Berkualiti Di Pasaran *pjg sgt!* Harga dia berbaloi2.. Tgk barang yg aku beli nie semua skali xsampai pun RM1k. Kepada ibu-ibu or bakal ibu bole la usha FB dia.

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review