Thursday, September 18, 2014

Oohh Fahrin Ahmad..

Posted by FadhDeela at 7:56 PM
Reactions: 
Salam semua..
Saje jer xde bnda nk story pun just nk share pic aku dgn fahrin pagi td..hahahaha
Pagi td time aku bsuka ria kat gum td tetibe ada laa sorg mamat ni duk menendang2 arah aku..dlm hati aku "apehal laa mamat nie duk terkangkang2!" Hahaha skali dia toleh omg abg luqman aka fahrin ahmad..
Kalo anuar zain aku pengsan kat situ..biasa la peminat setia abg nuar weii..tp ari nie fahrin dulu..br lps workout seksi weii...gile xseksi?? Hott ko!! Aku rasa mcm nk terkam jer..tanpa buang masa aku ajk laa dia selfie..Rasa bsalah la jugak sbb kaco dia nk workout tp dia sgt la sporting..
Lepas nie aku mintak2 jumpe Anuar Zain laaaak!!! Hahaha

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review