Wednesday, February 20, 2013

Fizz fairuz putus tunang????

Posted by FadhDeela at 8:55 AM
Reactions: 
0 comments
Salam smua...

Pagi2 aku dh nk wat gosip tp aku xkira nk bgtau jugak..pg td otw g office dgr hot fm then am krew bgtau fizz fairus putus tunang..pts disebabkan tunang nyer tu isteri org..aiyoyo!!!

1 word aku nak bg "PADAN MUKA"!!! Nie smua karma..Allah byr cash..wat u give u get back laa..kepada almy nadia bersabar la syg insyallah anda akan dpt yg lebih baik dr fiZz..

Sblm nie aku mmg minat dgn fizz tp lepas dia menang Abph keperangai berubah terus aku xminat dia.. kacang lupakan kulit

Okla nnt kalo dpt lg info aku update yer!!

Info Terkini dr hmetro:

Kuala Lumpur: Pertunangan Fizz Fairuz hanya bertahan seminggu apabila pelakon itu memutuskan ikatan dengan tunangnya Ahad lalu, selepas mengetahui wanita berkenaan rupa-rupanya sudah bersuami.
“Saya benar-benar tertipu dan tidak menyangka tunang saya itu isteri orang,” kata Fizz, 34, semalam.
Pertunangan Fizz secara diam-diam dengan seorang wanita berusia 26 tahun di Kuantan, Pahang pada 10 Februari lalu, mengejutkan banyak pihak kerana sebelum ini dia hangat bercinta dengan pelakon, Almy Nadia, 27, sejak tujuh tahun lalu.

“Saya tidak menyangka perkara sebegini berlaku dan kehidupan saya seolah-olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan setahun lalu,” katanya yang menyifatkan kemungkinan dia terkena buatan orang.

Fizz berkata, empat hari selepas bertunang iaitu pada Khamis lalu, baru dia tahu tunangannya itu isteri kedua seorang usahawan berusia 40-an dan mereka bernikah di selatan Thailand beberapa tahun lalu.

Sunday, February 3, 2013

Ilham Nasi Kukus Ayam Berempah..

Posted by FadhDeela at 11:07 PM
Reactions: 
0 comments
Salam semua...

Hari nie lambat sikit post entry..biasa la wiken byk aktiviti yg buat..hihihi malam2 nie aku nak cite pasal makanan!!

Hadoi la aku nie mcm mana nak kurus mlm pun melantak nasi..hihi nasib laa yg penting dpt mkn makanan sedap!! Kekeke..

Aku nak rekomenkan kat korang smua nasi kukus ayam berempah yg super power!! Kira kedai nie mmg kedai fav aku la..ayam berempah dia dgn kuah cili dia mmg superb..mkn smpai nngs2 laa sbb pedas dan sedap!!

Nama kedai tu Ilham Nasi Kukus @Mutiara Damansara!!! Korang yg pengemar mknan pedas sila try..mmg aku yakin korang suka..


Meh tgk lak ayam dia...


Terliur? Blumm lg..ok tgk nasi dia lak


ok x? Kalo xterliur ermmmm korang g check doktor laaa hihihi

Friday, February 1, 2013

Makan sedap di Penang

Posted by FadhDeela at 11:52 PM
Reactions: 
0 comments
Salam...

Malam nie aku nak story pasal makan best kat Penang..sbb last few week aku g penang..skrg nie slalu gile aku g penang biasa la jumpe cik abg..hahaha nak wat mcm mana cik abg ssh nak cuti so aku yg senang cuti nie la kena bkorban..

Benda yang paling aku suka g penang sbb leh mkn sedap woor..aku suka gile mkn nasi kandar dgn pasembor!! Paling best mkn nasi kandar kat nasi kandar Line Clear..pehh terbaik la!!

Nasi kandar yg aku xdpt rasa lg Nasi Kandar Beratur!! Tiap kali nak mkn mesti ramai giler org..huhu





Aku mkn pasembor nie kat gurney..kelakar org yg wat pasembor nie sbb dia msti menari masa nak tuang kuah pasembor tu hahah comey jer!! Nnt g penang lg aku msti nk g mkn kat nasi kandar beratur!!
 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review