Thursday, January 31, 2013

Setia Hujung Nyawa

Posted by FadhDeela at 12:51 PM
Reactions: 

 Setia Hujung Nyawa..

Sekarang nie kat TV tgh hot cerita Setia Hujung Nyawa!! sana sini org duk cakap pasal drama nie..aku bpeluang tgk 2 kali jer..biasa la umah xde TV...huhu kesian kesian!!
Aku try gugel td nak cari mana tau leh download ke nnt leh layan...rupa2nyer cite nie adaptasi sebuah Novel..!! Kesian kuasa 3 dah nie..lambat btol keteapi aku..


Blk keje nie aku nak cari novel nie la kat Popular!! org selalu ckp Drama yg hits adaptasi novel lg best baca novel dia...Bg aku try baca dulu nnt aku share kat Entry Mari Membaca!!
Lg 1 knp org suka tgk cite nie sbb pelakon2 dia kot..aku suka sgt tgk Heroin dia.. Nelydia Senrose!! comey org dia..muka dia sedap jer mata memandang..btuahnyer muka cantik nie..hihi ada few pics dia aku kipnap dr gugel :)


 
 
 
 
 

1 comments:

~noor haida~ said...

weh ak da beli novel,,tp blom abes bc huhu

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review