Friday, January 18, 2013

Picture Wedding Apek & Leuniey Oleh The Photolicious

Posted by FadhDeela at 2:26 PM
Reactions: 
Salam

Walaupun aku rasa dah basi cite pasal si apek nie kahwin tp aku ttp nk post pic2 comey bini dia!! cute ler pula aku tgk bini si apek nie..Chicky jer perwatakan dia.!! seboleh2nyer aku just nak post pic bini dia jer xnak post pic si apek tu..hahahhahahaha

Aku pun suka tema kaler wedding si apek nie..Kaler biru + Purple Pink.Combination kaler dia cantik..!!





byk lak pic siti...sbb aku suka sgt tgk imej dia skrg tersangat laa comey!!!!

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review