Thursday, January 10, 2013

Kesian dengan nasib dia!!

Posted by FadhDeela at 11:05 AM
Reactions: 
Salam,

Hai korang!! lamanyer aku menulis kat blog nie..sejak internet kat umah problem sejak tu la abis smua aktiviti aku..blog kesayangan aku nie pun lama aku biarkan mcm tu jer!! ish2

Ari nie tah kenapa lak rasa nk menulis kat sini..byk bnda yg dah berlaku xsempat nak kongsi dgn kwn2 smua. Insyallah pas nie kena rajin2 meng'update' ape yg patut..

Dulu ada problem jer sure share2 dgn kwn2 blog so release sikit stress tu. Skrg nie xaktif so bile ada problem jer stress sorg2! ini tidak bole jadi...kena aktif blk berblog..hahahahaha

Harap blog aku nie masih ada lg org nak baca ya :P

Thanks guys!!!

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review