Thursday, January 17, 2013

Kereta Sewa Murah di Langkawi

Posted by FadhDeela at 10:20 AM
Reactions: 
Salam

Hari nie 1st day aku keje utk minggu nie setelah bersuka ria kat Langkawi.. Seronok giler g holiday. Nnt aku share pictures kat langkawi.. Ari nie xsempat nak upload pictures smua sbb bz gilos sbb cuti laa kann hihi

Yang syok g langkawi nie mak2 laa..mak aku borong periuk belanga bkn main lg.. siap beli beg kosong lagi nak angkut brg2 dia..aku borong ape aje coklat jer..!!

Entry nie aku just nak bg info kalo siapa2 nak g langkawi. Kalo g sana kena sewa kete so aku nak share kat korang kereta sewa yg aku sewa kat langkawi. Aku ambik Honda City 3hari dia bg RM300 pastu adjust punye adjust dia bg RM250 jer!! hahahahahaha *mak suka nyahh*. Kereta dia mmg mmuaskan!

Nie no telepon abg tu.. 012-4700522

Website dia aku xingt la ape! hahahaha try la call dia then tnye kalo bminat..

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review