CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 8, 2012

Saat Terakhir Arwah Bob Kuman

Salam semua..

Lamakan aku xupdate blog nie..hihi sorry sgt2 sbb aku mmg xde sumber mcm mana nak online..nak g betulkan berukband pun xsempat huhu

minggu lepas kita di kejutkan dgn kematian Husni Mohd Rawi, 41 atau dikenali Bob Kuman..terkejut jugak la aku sbb mula2 dulu just khabar angin jer bgtau bob meninggal. Al Fatihah buat arwah Bob..Semoga arwah di tempatkan di sisi org2 yg beriman..Insyallah

Pagi nie aku ada terbaca blog yang menceritakan Saat2 arwah menhembuskan hayatnya..korang boleh Klik Sini

AL FATIHAH!!

0 comments: