Friday, April 20, 2012

Pengalaman Dingorat Orang Giler!

Posted by FadhDeela at 1:13 PM
Reactions: 
Salam kwn2..

Hujung minggu lepas aku ada story ngeri nak cite kat korang smua...lama giler ambik masa nak update blog huhu sbb tenet aku problem...nak update blog pun kena pakai hp huhu payah nyer la weii huhu..

aku nak cite pasal aku kena ngorat ngan org giler waaaa nak nngs aku.scary giler weiii..malam tu aku g mkn dgn mbr kat area umh aku..skali ada bdk 'short' dtg kat aku ckp nak bkenalan..mula2 aku leh senyum lg tp bile dia mula pandang semacam jer aku pun mula nak jerit nak nngs waaaaa takutt giler!! *pandang mcm giler sex* ketor seluruh bdn aku..the way dia pandang pun dah wat aku serammmmm..mmg la org2 kat situ ramai tp takutt kot..aku xpernah rasa takut mcm tu skali

abg2 kat situ ckp dia eksident kena langgar lari..kesiann giler!! muda lg..rasanyer dlm 19thn kot..ngah dengar2 cite abg tu part yg aku btambah seram bile abg kat situ ckp dulu dia nie nakal jugak!! OMG!! takunyer aku....huhuhu abg2 kat situ terpaksa ckp aku dtg ngan suami..suami aku g beli burger la ape la sbb puas org pujuk suh dia g duk kat meja lain langsung dia xbganjakkk hahahaha

pas mkn aku pun ape lg angkat kaki blahhh tunggu dlm kete!!! xpernah aku kena ngorat ngan org giler...hihihi

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review