Tuesday, April 3, 2012

Office Warming...Gempak!

Posted by FadhDeela at 2:47 PM
Reactions: 
Salam,

Jumaat minggu lepas Office Warming kat opis aku...aku bz yg amat2..best mmg best tp ada byk bnda wat aku jadi kejutan budaya...errmmmm biasa la kalo keje kat company cina nie byk ragam yg dpt lihat dan tonton!!
siap majlis yg company ada anjurkan sure pasti ada "air setan" tu..ermm jumaat ari tu bile diaorg dah start minum aku pun angkat kaki cabutttttt...kalo yg non muslim mabuk tu aku xde hal sgt laaa tp yg islam+melayu mabuk aku rasa mcm sedih giler...dah la mabuk pastu ckp pun dah xbetol..hadoiiii
Bestnyer boss2 aku smuanyer sporting2 belaka..!! terbaikkk :)

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review