Friday, April 20, 2012

Video: How to Multiple Yahoo Messenger

Posted by FadhDeela at 1:33 PM
Reactions: 
2 comments
 Aku kongsi ngan korang mcm mana nak bukak YM dgn byk account..hahahaha kalo sape lepas nie nak test bf or suami masing bole la cuba..skrg nie ramai sungguh cik abg kat luar sana berselingkung di luar sana..hahahaha Jangan Marah Ya Cik Abg!!!!

 

Fakta Tentang Masakan Ibu

Posted by FadhDeela at 1:14 PM
Reactions: 
0 comments
Fakta Tentang Masakan Ibu

Ramai orang cakap masakan ibu sendiri adalah yang paling sedap , pendek kata memang tak boleh lawan la dengan ibu orang lain. Sedangkan mungkin bagi orang lain masakan itu biasa-biasa sahaja :D

Tapi tahu tak kenapa korang sentiasa rasa masakan ibu korang yg paling sedap? sebab.. apabila seorang wanita itu memasak , dia memasak dengan sepenuh hati.. umpama kasih sayangnya diadun bersama rempah masakan tersebut...

"Kenapa sedap sangat ni mak masak?" Sebab ada kasih sayang seorang ibu dalam masakan tersebut ...orang lain rasa tak sedap , sebab mereka tak dapat rasa kasih sayang tu ♥ xlama lg Hari Ibu...



SAYANG MAK!! RINDU KAT MAK!!

Pengalaman Dingorat Orang Giler!

Posted by FadhDeela at 1:13 PM
Reactions: 
0 comments
Salam kwn2..

Hujung minggu lepas aku ada story ngeri nak cite kat korang smua...lama giler ambik masa nak update blog huhu sbb tenet aku problem...nak update blog pun kena pakai hp huhu payah nyer la weii huhu..

aku nak cite pasal aku kena ngorat ngan org giler waaaa nak nngs aku.scary giler weiii..malam tu aku g mkn dgn mbr kat area umh aku..skali ada bdk 'short' dtg kat aku ckp nak bkenalan..mula2 aku leh senyum lg tp bile dia mula pandang semacam jer aku pun mula nak jerit nak nngs waaaaa takutt giler!! *pandang mcm giler sex* ketor seluruh bdn aku..the way dia pandang pun dah wat aku serammmmm..mmg la org2 kat situ ramai tp takutt kot..aku xpernah rasa takut mcm tu skali

abg2 kat situ ckp dia eksident kena langgar lari..kesiann giler!! muda lg..rasanyer dlm 19thn kot..ngah dengar2 cite abg tu part yg aku btambah seram bile abg kat situ ckp dulu dia nie nakal jugak!! OMG!! takunyer aku....huhuhu abg2 kat situ terpaksa ckp aku dtg ngan suami..suami aku g beli burger la ape la sbb puas org pujuk suh dia g duk kat meja lain langsung dia xbganjakkk hahahaha

pas mkn aku pun ape lg angkat kaki blahhh tunggu dlm kete!!! xpernah aku kena ngorat ngan org giler...hihihi

Saturday, April 14, 2012

Ziana Zain & Azln di ABPBH

Posted by FadhDeela at 6:28 PM
Reactions: 
2 comments
Pehhhhhh meremang bulu roma aku!! besttt gilos laaa diaorg persembahan...TERBAIKKKK!!

Khas utk Bakal Suamiku..InsyAllah

Posted by FadhDeela at 6:00 PM
Reactions: 
2 comments
Pesanan Kepada Bakal Suami ku...


".....bakal suamiku, aku tidak meminta rumah yang besar, aku tidak meminta kereta yang gah, aku tidak meminta rantai emas berlian permata yang indah, aku tidak meminta wang yang banyak, dan aku tidak mendambakan kehidupan yang serba mewah, cukuplah dengan bersederhana, tetapi izinkan aku meminta sesuatu darimu, bimbinglah aku dalam mendapatkan syurga-Nya....."

Bagus Sangat ke Zed Zaidi nie????

Posted by FadhDeela at 5:52 PM
Reactions: 
0 comments
Salam Hujung Minggu,

Aku ambik kesempatan nak ucapkan tahniah kat Aaron Aziz sbb menang dlm ABPH ari tu..walaupun lambat wish aku tp aku nak wish jugak *ada aku kisah??* hahaha
Aku dah agak msti ada yg xpuas hati kalo Aaron Aziz menang sbb nyer dia warga Singapore..ermm bg aku senang jer kalo ko mmg berbakat ko layak utk terima smua tu..xkisah la ko tu warga Singapore ke warga Indonesia ke janji ko berbakat..

Skrg nie Zed Zaidi xperlu la nak bising2 sbb aaron menang mmg dia sgt layak sbb dia berbakat dlm lakonan..pelik lak masa Shah Rukh Khan dapat dato' tu xde lak ko nak bising??!! Lg satu dah rezeki dia jgn la pertikaikan..ko melatah sbb ko kalah?? top 5 pun xde nama..hihihihi *sorry peminat zed zaidi*

Statement Zed Zaidi yang nie mmg aku xleh blah..PELAKON LUAR SETARAF PEMBANTU RUMAH!!!! - Zed Zaidi ish2 dia nie...* dah cakap pastu nafikan* hihihihi aku ckp pasal bkn sbb aku peminat setia Aaron Aziz..aku xminat sgt pun ngan aaron tu tp aku suka lakonan dia..
Lantak korang laaaa hahaha


Thursday, April 5, 2012

Selamat Hari Ibu...Bersama Siti Nurhaliza!!

Posted by FadhDeela at 1:02 PM
Reactions: 
2 comments
TQ skali lg kat Abg Nara sbb post pic2 comey Siti Nurhaliza!! cantiknyer la dia nie..sweet jer muka dia..xmuak langsung tgk muka dia..best dato K dapat tgk muka siti ari2..hahahaha ari tu aku jumpe siti kat The Curve pun aku rasa seronok giler! cantikkkkk betol dia nie..rasa mcm nak picit2 jer pipi gebu dia tu...hihihi

Siti akan membuat satu persembahan khas yang diberi nama “Istimewa Hari Ibu…Sepetang Bersama Dato’ Siti Nurhaliza” di Grand Dorsett Subang Hotel, Subang Jaya. Bestttnyer!! aku try jugak gugel hotel tu mana tau kalo ada kosong lg tiket yg murah2..tp xde punnnn!! nnt aku try cari laa..Harga dia yg abg nara bgtau RM250 - Rm1000..ermmmmmmmmm aku mampu yg RM250 jer laaa hahahahahaha
Ada beberapa pic Siti yg aku kongsi bersama.. *mintak izin abg nara dulu*



Safee Sali Sah Bercerai...

Posted by FadhDeela at 12:34 PM
Reactions: 
0 comments

Kisah yg memeranjatkan!! aku dengar radio semalam kot pasal penceraian Safee Sali nie tp ari nie br dpt cari kat internet pengesahannyer..TQ abg nara

Jodoh Safee Sali dan isteri Sabarina Yusof berakhir pada 2 April 2012. Safee Sali telah sah bercerai dengan isterinya dengan talak satu di Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam. Safee melafazkan talak di hadapan Hakim Syarie Fouzi Mokhtar dalam satu prosiding tertutup dengan kehadiran peguam kedua-dua pihak. *Duda Gantang laaaa...berebut laa bile blk Indonesia nnt* OMG!!!

safee sali bercerai

Safee Sali dan bekas isterinya dikurniakan 2 cahaya mata iaitu Nur Syaza Syaqina, 3, dan Nursyasya Safirna yang berusia setahun. Harap anak2 tidak diabaikan..!! Bercerai nie yg paling kesian skali adalah anak2..

ramai yg bersuara "dah popular dah kaya bercerai jer kejenyer"...kita xtau ape masalah mereka..doakan la yg terbaik utk mereka..!! Bagi aku No Komen!! hahaha *jawapan artis*

Orang Lain Kahwin Orang Lain Yang OVER!

Posted by FadhDeela at 11:56 AM
Reactions: 
0 comments
Salam semuaa...

Pagi nie cuaca damai giler!! sejukkk betul kat opis aku ari nie..aku jadi mls nak wat keje hahaha..bile dah mls ape lg bukak Beautifulnara la baca gosip artis... *buruk tol perangai*
Aku baca pasal wedding Azza Elite..so ada la beberapa pic ex-elite!! Comey2 btol diaorg pakai tudung..cantikkk!! abby paling sweet sgt pakai tudung..Ala2 mcm reunion kecil-kecilan ELITE...

Tengah syok2 tgk pic mereka terpandang lak seseorg nie!! hahahahahahahahahahahahaha
Sebelum aku nak mengumpat aku nak mintak maaf kpd peminat2 Rozita Che Wan..hahahahaha
Over giler pemakaian dia..alamak cekta mcm hang pulak yg nak kawen!! rileks sudah pakai bj tu..tgk watie pakai simple but nice..pakaian dia kalah pengantin...hang feeling nak kawen ke??? kuikuikuikuikui IM SORRY CHE TA!!!!

Pic paras muka dulu...mari kita lihat next!! Taaadaaaaaa.....

Tuesday, April 3, 2012

Office Warming...Gempak!

Posted by FadhDeela at 2:47 PM
Reactions: 
0 comments
Salam,

Jumaat minggu lepas Office Warming kat opis aku...aku bz yg amat2..best mmg best tp ada byk bnda wat aku jadi kejutan budaya...errmmmm biasa la kalo keje kat company cina nie byk ragam yg dpt lihat dan tonton!!
siap majlis yg company ada anjurkan sure pasti ada "air setan" tu..ermm jumaat ari tu bile diaorg dah start minum aku pun angkat kaki cabutttttt...kalo yg non muslim mabuk tu aku xde hal sgt laaa tp yg islam+melayu mabuk aku rasa mcm sedih giler...dah la mabuk pastu ckp pun dah xbetol..hadoiiii
Bestnyer boss2 aku smuanyer sporting2 belaka..!! terbaikkk :)

Sunday, April 1, 2012

Sweet nyer mereka..

Posted by FadhDeela at 10:55 AM
Reactions: 
2 comments

Sweetkan tgk pic diaorg nie!! bahagia jer tgk kehidupan diaorg..alhamdulillah semoga berkekalan hingga akhir hayat..cepat2 la dapat baby sbb rasanyer sure anak dia comey giler..berseri2 muka lisa pas blk honeymoon..hihihi
Lagu nie Khas buat Lisa & Yusry!!! ",)
We were as one babe
For a moment in time
And it seemed everlasting
That you would always be mine

Now you want to be free
So I'm letting you fly
'Cause I know in my heart babe
Our love will never die, no

You'll always be a part of me
I'm a part of you indefinitely
Boy don't you know you can't escape me
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby

And we'll linger on and on
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby

Do do doop
Do do doop do doop da dum
Do do doop dum
Do do doop do doop da dum

I ain't gonna cry no
And I won't beg you to stay
If you're determined to leave boy
I will not stand in your way

But inevitably you'll be back again
'Cause you know in your heart babe
Our love will never end, no

You'll always be a part of me
I'm part of you indefinitely
Boy don't you know you can't escape me
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby

And we'll linger on and on
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
[From: http://www.elyrics.net/read/m/mariah-carey-lyrics/always-be-my-baby-lyrics.html ]
Ooh darling,'cause you'll always be my baby

(I know that you'll be back boy)
When your days and your nights get a little bit colder, oh
(I know that)
You'll be right back, baby
Well, baby believe me it's only a matter of time, time

You'll always be apart of me
And I'm part of you indefinitely
Boy don't you know you can't escape me
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby

And we'll linger on and on
(And we will linger on and on)
Time can't erase a feeling this strong
No way you're never gonna shake me
(Ooh baby)
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby

You'll always be apart of me
And I'm part of you indefinitely
Boy don't you know you can't escape me
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby
(No, no)

(You and I will always be)
And we'll linger on and on
Time can't erase a feeling this strong
(You and I)
No way you're never gonna shake me
(You and I)
Ooh darling, 'cause you'll always be my baby

(You and I will always be)
Do do doop
Do do doop do doop da dum
(No way your never gonna shake me)
Do do doop dum
(No way your never gonna shake me)
Do do doop do doop da dum
 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review