Friday, March 23, 2012

Menantu VS Mertua

Posted by FadhDeela at 12:07 PM
Reactions: 
Salam semua,

Pagi td masa nak otw dtg keje aku dengar Hot Chat kat Hot FM cerita pasal menantu vs mertua...menarik betul tajuk dia!! byk aku dengar menantu xboleh duduk ngan mertua..knp erk?? sorry aku pun xleh nak komen lebih2 sbb aku blum kawen dan xpernah alami situasi mcm nie..tp ape yg aku tgk mak aku layan menantu2 dia cukup terbaik..ckp jer ape nak makan sure mak aku masakkan..hati menantu2 pun mak aku jaga ngan baik skali..

td masa aku dengar cite2 pendengar majoriti kata ada problem ngan mertua..serammmmnyer!! ada tu mertua siap carikan perempuan lain utk anak dia..OMG!!!! knp kena wat mcm tu kan?? anak dah bahagia ngan keluarga dia pastu dah ada cucu pun still nak porak peranda kan...waaaa takutnyer!! bertuah abg2 ipar dan akak ipar aku dpt keluarga aku sbg mertua..

Aku berdoa siang malam supaya dpt keluarga mertua yg terima aku seadaanyer..xmemilih!! korang ada kisah2 yang menarik boleh la kongsi sesama..

4 comments:

fairus said...

SAYA TAK DUDUK DI RUMAH MERTUA.. SEKALI-SEKALA HUJUNG MINGGU ADA JUGA SINGGAH.. SAYA TAK PASTI PERASAANNYA PADA SAYA.. HARAP2 OKEY SAJA.. SAYA TIADA MASALAH..

Shuhaida Subri said...

Sy xde mak mertua.. Suami sy anak yatim piatu..

fadhdeela said...

fairus: huhu xtau la sbb sy pun xkawen lg..harap2 mak mertua sy baikk! :p

fadhdeela said...

Shuhaida Subri: Seronoknyer!!! nak jugak mcm tu leh x?? hihi

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review