Sunday, January 29, 2012

Akhirnya Aku Kahwin!!!

Posted by FadhDeela at 11:09 PM
Reactions: 
Akhirnya Aku Kahwin...!! rilek2 jgn ingt aku dah kawen pulak..!! hihihi saje je wat gempak tajuk post aku..sbnrnyer tu adalah tajuk novel yg aku br beli..td aku g Karnival Karangkraf kat Shah Alam ngan dak umah..best mmg best sbb byk giler novel2 weiiii jadi rambang mata xtau nak pilih yg mana 1..aku just ambik yg best seller dgn yg aku dah baca sikit kat tenet..!!

Panas giler weiiiii aku rasa mcm nak pengsan jer td..ramai giler org duk beli novel..berbakul2!! terbaik laaa diaorg nie..nasib baik la sblm g td aku xkuarkan duit..just ada duit yg encet lebah bg nak g langkawi next week jer...huhu selamat duit aku!!! encet lebah bg duit wat blanja kat langkawi tp aku dah abiskan beli novel..hahahahaha ampun encet lebah!!
So start dari esok aku akan btapa duk dlm bilik pas balik daripada keje..hihi aku mmg giler la ngan novel..best2!!

4 comments:

whitecappuccino said...

wah! bestnya novel2 ni.

fairus said...

KALAU BEBETUL MAHU KAWIN NANTI, JGN LUPA JEMPUT.. ;)

fadhdeela said...

whitecappuccino: best!! br abis 2 novel baca :P

fadhdeela said...

fairus: insyallah di jemput..cuma xtau bile jer..hihi bile wife nak bsalin?? dah scan baby ape x?

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review