Sunday, January 29, 2012

Akhirnya Aku Kahwin!!!

Posted by FadhDeela at 11:09 PM
Reactions: 
4 comments
Akhirnya Aku Kahwin...!! rilek2 jgn ingt aku dah kawen pulak..!! hihihi saje je wat gempak tajuk post aku..sbnrnyer tu adalah tajuk novel yg aku br beli..td aku g Karnival Karangkraf kat Shah Alam ngan dak umah..best mmg best sbb byk giler novel2 weiiii jadi rambang mata xtau nak pilih yg mana 1..aku just ambik yg best seller dgn yg aku dah baca sikit kat tenet..!!

Panas giler weiiiii aku rasa mcm nak pengsan jer td..ramai giler org duk beli novel..berbakul2!! terbaik laaa diaorg nie..nasib baik la sblm g td aku xkuarkan duit..just ada duit yg encet lebah bg nak g langkawi next week jer...huhu selamat duit aku!!! encet lebah bg duit wat blanja kat langkawi tp aku dah abiskan beli novel..hahahahaha ampun encet lebah!!
So start dari esok aku akan btapa duk dlm bilik pas balik daripada keje..hihi aku mmg giler la ngan novel..best2!!

Live: Anugerah Juara Lagu 26 (2011)

Posted by FadhDeela at 9:38 PM
Reactions: 
0 comments
Senarai lagu-lagu yang bertanding Anugerah Juara Lagu ke 26 malam nie. Selamat Menonton!!!

1. Kalau Berpacaran : Suhaimi Meor Hassan feat Ana Raffali feat Altimet

2. Karma : Faizal Tahir
3. Penakut : Yuna
4. Sedetik Lebih : Anuar Zain
(tapi tadi, masa separuh akhir, Jaclyn Victor yang nyanyi..mantap seh!)
5. Awan Nano : Hafiz
6. Cinta Muka Buku : Najwa Latif
7. Wanita Seluruh Dunia : Projek Pistol
8. Beribu Sesalan : Ning Baizura, Shila Hamzah , Jaclyn Victor
9. Kekanda Adinda : Atilia feat Monoloque
10. Sungai Lui : Aizat
11. Kisah Hati : Alyah
12. Gadis Semasa : Yuna

*aku pilih BERIBU SESALAN!!!

Monday, January 23, 2012

Izwan Pilus meninggal dunia??

Posted by FadhDeela at 11:06 PM
Reactions: 
1 comments
Serius terkejut aku baca pasal Izwan Pilus nie!! xtau pun pasal arwah meninggal dunia..dah lama aku xbukak Beautifulnara so mmg xtau ape2..td bukak terus terbaca..Al Fatihah buat arwah..!! takziah buat keluarga arwah.. semoga roh nyer ditempatkan di sisi org2 yg beriman...

Izwan Pilus sudah pun meninggal dunia kira-kira jam 6.15 petang tadi. Berita ini telah disampaikan oleh adiknya Aril AF menerusi Twitter.

Izwan Pilus dilahirkan pada 24 November 1979. Punca pemergian masih tidak dapat dikenalpasti. Semoga roh Izwan Pilus ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Marilah kita sama-sama menyedekahkan Al-Fatihah kepadanya. Al-Fatihah

Update 1: Di bawah ialah tweet terakhir daripada Allahyarham.

izwan pilus meninggal dunia

Update 2: Daripada beberapa sumber, punca kematian Allahyarham ialah jangkitan kuman pada paru-paru atau jangkitan kuman pada darah (salah satu daripadanya). Nanti akan diupdate lagi untuk kesahihan sepenuhnya.

Update 3: Allahyarham meninggal dunia di Hospital Ampang.

Update 4: Jenazah Allahyarham dijangka di bawa pulang ke kampungnya di Jalan Taman Nyalas 2, Taman Nyalas Permai, Jasin, Melaka untuk dikebumikan.

Update 5: Pada awal Disember lalu, Allahyarham dan adiknya (Aril AF) pernah dimasukkan ke hospital kerana demam panas berpanjangan

Update 6: Gambar di bawah dikatakan gambar terakhir Allahyarham. Sejuk mata memandang.

Monday, January 16, 2012

Bicara Manis Menghiris Kalbu by Ajek

Posted by FadhDeela at 11:44 PM
Reactions: 
0 comments
Bicara Manis Menghiris Kalbu msti korang tau lagu nie di nyanyikan oleh Dato Siti Nurhaliza kan??? tp smlm aku dengar lagu nie dinyanyikan oleh seorg lelaki nama dia Ajek!! sedap suara dia..dia bawak lagu nie pun xmengecewakan...so aku attached video dia korang dengar then sila komen yaa..


Sunday, January 15, 2012

Chatime Halal ke Tak??

Posted by FadhDeela at 1:18 PM
Reactions: 
6 comments
Pernah dengar x kedai minuman Chatime??!! minuman dia ala2 mcm cool blog tu..skrg nie aku ngah cari kat tenet Chatime nie halal ke x..langsung xde info looo!!
Kat opis aku tu selalu sgt org beli..pastu ada opismate aku selalu belikan utk aku..aku lak serba salah nak minum ke x air tu..terpaksa la pura2 minum!! hahahahahaha mcm mana erkk..aku xtau nak wat mcm nie..tiap minggu mesti ada yg belikan utk aku..
kat kedai chatime tu lak aku selalu nampak org2 melayu beli kat situ!!! sape2 yg keje kat JAKIM ke yg tau pasal kehalalan minuman nie leh x bgtau..sekurang2nyer xde la aku ragu2 bile org belikan utk aku! hihihi

Friday, January 13, 2012

Dalia Teck Buat Suprise kat Khairul Fahmi

Posted by FadhDeela at 11:19 PM
Reactions: 
8 comments
alolololo comeynyer!! *choiiiiiiiiiiiiii* menyampah lak aku tgk si dahlia nie..hahaha nape erk..
si dahlia merupakan seorg awek yg sgt romantik telah wat suprise kat bf tercinta semperna besday apek!! hahahahhahahahahahhaa
korang layan laaa..!! korang suka ke menyampah??! sila komen.. kahkahkah


Video: Louis Armstrong - Iklan Berus Gigi..lawak giler!

Posted by FadhDeela at 10:42 PM
Reactions: 
0 comments
Hahahahaha lawak giler la weii aku tgk video nie..! nak terkuar isi perut aku gelak..semangat btol uncle nie menyanyi kan..siap ngan gigi skali...! sape yg ngah berduka tu layan la weii bg hilang stress kikiki

Friday, January 6, 2012

Bila Kurang English Education!!

Posted by FadhDeela at 11:57 PM
Reactions: 
6 comments
Mcm mana nak komen nie?? hahahahahaha!! Hadoii abg kalo nak pakai bj tulis2 pun g la cari maksud nyer dulu..kalo xpndai BI g la gugel or tgk kamus..malunyer!!!!

Thursday, January 5, 2012

Video:Ultraman Lupa Skill

Posted by FadhDeela at 11:34 PM
Reactions: 
4 comments
Anak2 buah aku suka tgk kartun ultraman..kalo tgk jer xpe tp siap ngan aksi2 skali..skrg nie bile ada ipad penuh la cite ultraman dia dlm ipad..!! aku kadang2 join jugak diaorg tgk ultraman nie!! paling yg aku suka tgk video ultraman nie..Bodo punye ultraman!! Sengal giler!! hahahahahahaha


 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review