Thursday, June 30, 2011

Cantiknya Fazura pakai tudung!!

Posted by FadhDeela at 10:44 PM
Reactions: 
0 comments
Alamak sweet nyer fazura nie pakai tudungg!! manis jer muka dia..kan ke cantik kalo pakai tudunggg sopann jer tgkk..

Ustaz mana lak yg handsome nie??!! nie semua lakonan semata2..untuk cerita Kitab Cinta!!! xsabo lak nak tgk cite nie..mcm bestt jer! aku dah suka tgk lakonan fazura nie! *handsome sgt la mamat nie! sape erk dia nie???*

perlu ke minah nie nak ambik gambar mcm nie???!!! alamakkk nmpk gedik la cik kak oiii!! xperlu kottt...muka cunnn!! Fazura tetap comeyy!! hihi

Ku Bermohon Padamu..

Posted by FadhDeela at 10:33 PM
Reactions: 
0 comments
Suka lagu nie!!!! menuju ke insafan kalo dengar lagu nie!! mmg terbaikk la lirik dia dan cara nyanyian penyanyi nie..jom menghayati lagu nie..suci kan hati anda sebelum dengarr :)


Dituduh gigit kemaluan isteri

Posted by FadhDeela at 8:38 PM
Reactions: 
2 comments
Sila tahan gelak anda bile baca entry ini!!!! cover2 sikit gelak tau hahahahahhaahahahaaahhahaha :P

KUANTAN - Seorang penoreh getah dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini semalam atas tuduhan menyebabkan kecederaan terhadap isterinya dengan menggigit kemaluan wanita itu yang enggan mengadakan hubungan seks pada April lalu.

Bagaimanapun, tertuduh Mohd. Shakri Ismail, 28, dari Felda Bukit Goh di sini membuat pengakuan tidak bersalah atas dakwaan itu selepas kertas pertuduhan dibacakan di hadapan Hakim Noradidah Ahmad.

Mengikut kertas pertuduhan, Mohd. Shakri didakwa menyebabkan kecederaan terhadap isterinya, Roshapida Mat Sidik, 23, dengan menggigit kemaluan mangsa untuk mengadakan persetubuhan antara pukul 12 tengah malam hingga pukul 3.30 pagi pada 21 April lalu di sebuah rumah di Felda Bukit Goh di sini.

Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 375A Kanun Keseksaan iaitu menyebabkan kecederaan untuk mengadakan persetubuhan dan jika sabit kesalahan boleh dikenakan hukuman penjara sehingga lima tahun.

Terdahulu, selepas kertas pertuduhan dibacakan tertuduh memberitahu mahkamah bahawa dia tidak melakukan perbuatan itu dan mempersoalkan tuduhan yang dikenakan terhadapnya.

"Saya tidak mencederakan dia," kata Mohd. Shakri.

Mendengar kata-kata tertuduh itu, Noradidah menyoal semula Mohd. Shakri dengan berkata:

"Jika kamu tidak melakukan perbuatan itu mengapa ada kesan gigitan pada mangsa."

Kata-kata hakim itu menyebabkan tertuduh terus mendiamkan diri sebelum mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan yang dikenakan terhadapnya.

Wednesday, June 29, 2011

Video Kisah Cinta Tomok dan Ayu..! so Sweettt~

Posted by FadhDeela at 12:37 AM
Reactions: 
6 comments
Sweet jer tgk video percintaan tomok dengan bakal isteri ayu!! sweet sgt lagu yg tomok nyanyi..ujung minggu nie majlis perkahwinan tomok..semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat!! jom layanz video klip nie...okk nitteee!!~~


Monday, June 27, 2011

Asam Pedas Power Di Melaka

Posted by FadhDeela at 3:53 PM
Reactions: 
8 comments
Wiken ari tu aku ngan geng2 teknik aku blk mlk sbb ada Wedding Best Friend kami..biasa la kalo kenduri kat mlk 3 hari 2 malam hihi..ari jumaat lg aku dah sampai mlk..jumaat nikah, jumaat mlm lak ada malam berinai, sabtu bersandingg pulak..!! sape nak kawen ngan aku kena ready fizikal dan mental la sbb aku org MELAKA!! hahahahahaha

aku xnak cite pasal kawen kawan aku tp aku nak cite pasal Asam Pedas Power kat Melaka nie!! terbaikkkkk la beb!! dah la ikan dia freshhh..kita pilih ikan pastu bgtau nak masak ape...terbaikkkk weeii!!! aku nie harap jer org melaka tp ari tu la 1st time aku mkn kat sana..yela kalo blk mlk sure la aku mkn kat umah mkn masakan makk xkan nak mkn kat luar...so ari tu mak aku xde kat umah so terpaksa la mkn kat luar!! dpt jugak aku rasa mkn Asam Pedas Power!!kat atas tu map nak g Asam Pedas Power melaka..kalo nak lebih lanjut leh try usha blog Asam Pedas Power Melaka!!!!

menyelerakan x???!!! hahahahahaha meh ramai2 kita serbu melaka! :)

Cupcakes mengodaaa!!

Posted by FadhDeela at 12:18 AM
Reactions: 
10 comments
dah lama nak update pasal besday encet lebah ari tu...gambar2 lain xdpt utk dikongsikan sbb smua pic ada kat encet lebah..xsempat nak transfer so tinggal harapan la nak upload kat sini..!! aku order cupcakes nie kat kak linda penang...Special Delivery ke Opis Encet Lebah!!! thanks kak linda..encet lebah kita kata sedap cupcakes akak nie...xmanis sgtt..slalu cupcakes manis giler..nak mkn pun xlalu! sape nak try leh usha blog kak linda!!

cantekk kann!! hihihi mungil jer mulutt tu umpama mulut aku! hahahahahahahahahaha special utk encet lebah..Happy Besday Bucukk!!!

Sunday, June 26, 2011

My Best Friend Wedding...

Posted by FadhDeela at 11:58 PM
Reactions: 
0 comments
Sorg lagi geng aku menamatkan zaman bujangnyer!!! huhuhu berkurang lg la kitaorg punye ahli bile lepaking blk melaka..sedihnyerr!! sorg pastu sorg lg dah kawenn..utk thn nie jer dah 2 org mendirikan rumah tangga so thn nie punye majlis dah tamat so tunggu tahun depan lak erk..ermmm aku bile lg???wahai encet lebahh cepat2 la masuk meminang kang kena kebas ngan org lain hahhahahahhaha *bajet cantek sgt la tu jadi rebutan org* hihihi

smart lak pic nie!! Selamat Pengantin Baru Deknor dan Syakir...semoga bahagia sehingga akhir hayatt!! cepat2 dapat baby okk!! bertambah lagi team 12 junior!!

Happy jer kalo dapat berkumpul member2 lama!! mcm2 cite leh kongsi..mmg best la wiken aku ari tu..thanks beb

nie la geng2 aku masa kat teknik yg selalu dan masih bercontact!!!! hope keep in touch ngan korang slalu walaupun dah beranak pinakk!! cayang korangg!

Friday, June 24, 2011

Maharaja Lawak Jozan Minggu ke 11 - Terbaik!!

Posted by FadhDeela at 2:06 AM
Reactions: 
2 comments
suka lawak jozan dalam Maharaja Lawak minggu ke 11 nie!!! mmg terbaikk la johan minggu nie...hahahahahahaha jomm layannnn




Shopping Baju Kanak-kanak v2

Posted by FadhDeela at 1:37 AM
Reactions: 
0 comments
Sambungan...hihihi nie utk raya mmg sesuai..!!! cantekknyerr..xberkenan ke???!! If interested please PM me / email to eazieberkat@gmail.com / sms only to 0162029537. Atau add FACEBOOK akak aku!!!

RSP1-20
Polo
12-18 mth sold out
18-24 mth
2T
3T
4T
5T
2 pcs set with belt
retail : rm 55
RSP1-31
Gap
2T SOLD OUT
3T SOLD OUT
4T
5T
6T SOLD OUT
7T SOLD OUT
3 pcs set
with cap
belt not included
retail : rm 69


RSP1-27
Gap
2T SOLD OUT
3T SOLD OUT
4T SOLD OUT
5T
6T
7T
3 pcs set
retail : rm 70


RSP1-21
Polo
2T sold out
3T sold out
4T sold out
5T sold out
6T (white pant available)
7T (white pant available)
2 pcs set with belt
retail : rm 59


RSP1-30
GAP
2T sold out
3T sold out
4T
5T
6T
7T sold out
retail : rm 55


RSP1-14
Polo
2T
3T
4T
5T
6T SOLD OUT
7T SOLD OUT
retail : rm 39


RSP1-18
Gap
18-24mth
2T
3T
4T
5T
6T
7T SOLD OUT
2 pcs set
retail : rm 65


RSP1-13
Polo
2T
3T SOLD OUT
4T
5T
6T
7T
retail : rm 39


RSP1-11
Polo
2T SOLD OUT
3T SOLD OUT
4T SOLD OUT
5T
6T
7T
retail : rm 39

Shopping Baju Baby - For Girls

Posted by FadhDeela at 12:58 AM
Reactions: 
1 comments
meh shopping lak kat blog aku nie!! hihihi bisnes jual bj baby lak aku..xde la bkn aku punye pun saje tolong akak aku jual baju baby..akak aku wat secara sambilan jer jual online..so aku ada blog ape lg tolong akak sebar2kan..comey2 weii!!! aku lak yg geram tgk baju baby girl nie..meh usha!!! tgk2 kalo berkenan boleh beli..

RALPH LAURENT POLO BLUE DRESS
Size available:
6 mth
9 mth
12mth
18 mth
24 mth
retail : RM 39

ZARA FLOWER DRESS
2-3T
3-4T
4-5T
5-6T
7-8T
retail : RM 39


PURPLE SMOKING DRESS
2T
3T
4T
5T
retail : RM39


Japan Brand Label
80 (12 month) SOLD OUT
90 (24 month)
100 (3 year)
retail : RM 42



IF U THINK I CUTE U SHOULD C MY MOM-Jumping Beans
12m
18m
24m
3T
4T
5T
retail : RM 35


MY DAD TOTALLY AWESOME-Jumping Beans
12m
18m
24m
3T
4T
5T
retail : RM 35


BELLA MAISON OVERALL
Size available:
80 for 12 mth sold out
90 for 24 mth
95 for 3thn
retail : RM 35


Buy RM100 and above; get free postage. If interested please PM me / email to eazieberkat@gmail.com / sms only to 0162029537
Leh add my sister punye Facebook!!!

Wednesday, June 22, 2011

Buah Hati Nora Elena!!

Posted by FadhDeela at 12:27 AM
Reactions: 
6 comments
Msti ramai jejaka kat luar sana makan hatikan bile dapat tau nora elena @ Siti Saleha dah ada buah hati...handsome jugak la bf dia..hihihi sabar ya kawan2..!!kuat tol penangan Drama bersiri Nora Elena nie..sana sini aku dengar org cite pasal nora elena atau Seth Tan..hahahahaha aku layan cite nie bile last episod..cian aku nie slalu tol ketinggalan bile cite2 drama yg dapat smbutan penonton..ape leh wat dah keje aku xkira waktu!! kadang2 rasa byr astro tu sia2 jer..bkn aku tgk sgt pun..huhu meh la kita tgk sapekah buah hati si nora elena nie..! handsome x??
boleh tahan jugak mamat nie!!! hihihi sori ya jejaka di luar sana :)

Monday, June 20, 2011

Adik Muhammad Rafeal Faliq Meninggal Dunia..

Posted by FadhDeela at 1:09 PM
Reactions: 
4 comments
korang ingt lg x aku ada wat entry pasal adik Muhammad Rafeal anak kepada my opismate dulu..sape2 xingt leh refresh blk kat entry nie..pg tadi aku masuk opis kwn2 opis aku bgtau adik rafeal meninggal dunia petang semalam..aku pun bukak FB kwn aku tu *mama rafeal* alah sayu nyer hati aku tgk gambar2 1minggu sebelum rafeal meninggal..kwn aku ckp keadaan fizikal dia nampak sihat tp keadaan dia time tu ngah kritikal..
Semoga Adik Rafeal ditempatkan di sisi orang2 yang beriman..kanak2 yang tiada dosa pastinya di sisi ALLAH dan tempatnya di syurga..INSYALLAH!!!

Malunya Silap Wish Besdaaayy!!

Posted by FadhDeela at 12:19 AM
Reactions: 
6 comments
macam tu la muka aku skrg!!! malunyerr xingt temannn silap wish besdayyy..mcm mana nie besday encet lebah sndiri pun boleh silap..!! ptt la ecet lebah wat xtau jer bile aku ckp nak wat suprise..hahahahahahha bikin malu jer la!! hahahahahhahahahah xnak ckp byk la sbb aku skrg ngah malu tahap dewa..! nie semua silap tarikh kat laptop nie..ari tu tukar tarikh lupa nak setting blkk!! ampeh tol la..2hari terlebihh spttnyer besday encet lebah 22hb june tp aku g wish mlm niee...huh!! tu la hidup asyik menghadap laptop jerr!! dahh la dah tidooo!!!! aku sudahhh malu!!!!!!!!!!!!

Sunday, June 19, 2011

Sumbat Lembu dalam Kereta??

Posted by FadhDeela at 10:22 PM
Reactions: 
4 comments
Linkdiaorg nie xde keje lain ke???lembu pun nak curi..curi tu 1 hal la tp yg korang g sumbat lembu tu dlm kete nape??alahaiiii cian ler kat lembu tu! sedih aku tgk lembu tu tersepit dlm kete..!! mcm2 la org skrg nie..pelik2 jer keje diaorg nie..cute lak tgk lembu tu duk dlm kete..hihi

ALOR GAJAH: Taktik tiga lelaki menyamar sebagai anggota polis yang melakukan rondaan cegah jenayah sebelum mencuri seekor lembu jantan di Simpang Guthre, Tebong, dekat sini, kecundang apabila seorang daripada mereka ditahan polis, awal pagi kelmarin.

Dalam kejadian jam 3.45 pagi, tiga lelaki berusia 40-an itu memberhentikan kereta Proton Perdana V6 dinaiki mereka selepas menyumpit lima ekor lembu di dalam pagar rumah penduduk dikenali sebagai P Bakachander, 47.

seterusnya baca kat sini la...hihi

Zami Ismail @ Pak Uda Meninggal Dunia!!

Posted by FadhDeela at 12:33 PM
Reactions: 
2 comments
Aku ngah tgk Melodi terkejut dapat tahu bile Zami Ismail @ Pak Uda meninggal dunia pagi tadi jam 10.30am..Arwah meninggal dunia di IJN..Jenazah akan dibawak ke Tapah untuk disemadikan..Al fatihah buat Arwah..semoga arwah berada disisi orang2 yang beriman..! semoga keluarga arwah saabar dan tabah atas pemergiaan arwah..Amin!!

Saturday, June 18, 2011

Senarai Blog bakal kena Hacked!!

Posted by FadhDeela at 11:28 PM
Reactions: 
14 comments
sana sini dengar pasal kena hacked nie..aku ingtkan website kerajaan jer yg kena hacked masalahnyer blog pun nak kena hacked!!! alamak diaorg nie biar betul..encet hacker2 semua nape blog2 kami pun nak hacked???xde keje lain ke anda2 smua!! menyusahkan org tul la mereka2 nie...kalo korang nak check blog korang tersenarai ke x meh check kat Sini...nasib baik blog aku xtersenarai..byk jugak blog yg glamor2 tersenarai..aku rasa langkah2 yg selamat wat masa nie korang tukar la password korang..bg password yg pelik2 sikitt..!
Insaf-insaf laaaa wahai encet2 hackers smua!!! jangan menyusahkan org lainnn!!

Askar paling comey!!

Posted by FadhDeela at 9:26 PM
Reactions: 
2 comments

First time tgk Ct Nurhaliza pakai baju askar..comey lak aku tgk dia pakai bj macam tu!! beria tol siti nak join wartaniah nie erkk..semoga siti berjaya la yer..kalo leh rakam siti wat aktiviti lasak best jugaakkkk!!! bkn siti jer yg masuk wartaniah nie tp ramai lg artis yg join seperti Intan Ladyana, Ana Rafali, Shaheizy Sam, Aizat, Davis Teo...ada sorg lg pelakon tu tp aku xtau ape nama dia! harap2 diaorg join wartaniah nie bkn skadar nak glamor jer erk..Semoga Mereka Berjaya!!!

Gigi siapa paling cantek!!!

Posted by FadhDeela at 4:10 PM
Reactions: 
4 comments
Gigi siapa paling cantikkk!!!! kalo wat contest sure pasti org ini yang akan menang...cantekk gigi diaa!! hahaahahahhaahahah mehh tgk siapakahh org yg memiliki gigi yang paling cantik ini...!
















Pemenangnyer!!!!! jeng..jeng...jenggg!!




















cantik x gigi anak buah aku!! hahahahahaha walaupun ada 2 batang tp gigi dia la yang paling cantikk..bangga dia ada 2 batang gigi jer..haziq2!! geram lak auntie tgk gambo nie! rindunyer kat anak2 buah aku!!!

Novel Kasih yang Suci...

Posted by FadhDeela at 12:42 AM
Reactions: 
4 comments
pasti ramai yg tahu pasal novel kasih yang suci nie kan???hihihi kenapa skrg ramai yg giler duk cari novel nie? nie smua penangan cite bersiri Nora Elena...sbb ape ramai yg minat cite nie msti la sbb aaron aziz!! hahahahhaah macho nyer la mamat tu..seriously dia mmg macho, handsome dan romantik giler! *dlm cite nie la* kalo kat luar xtau lak aku betul ke x..meh aku story sikit pasal sinopsis dlm novel & drama Nora Elena..!!

KEPADA para peminat novel Alaf 21, jangan lepaskan peluang untuk memiliki novel terbaru bertajuk 'Kasih Yang Suci' hasil nukilan penulis baru iaitu Meen Zulaikha yang kini sudah berada di pasaran. Novel yang membelai perasaan ini mampu membuatkan anda sayang untuk meninggalkan walau satu patah perkataan pun.
Sepuluh tahun lalu, kesucian Nora Elena dinodai. Andai masa boleh diulang kembali, pasti jiwanya tidak punah. Tapi dia sedar, takdir hidup tidak memihak kepasa sesiapa. Saiful Idham, tunangnya pergi kerana tragedi ini. Tiba-tiba muncul Seth menawarkan diri untuk menjadi suaminya. Nora Elena keliru...

Tapi mengapa Elena menjadi wanita asing dalam perkahwinan mereka? Rahsia yang selama ini disimpan kemas, akhirnya terbongkar. Sebenarnya, Sethlah lelaki durjana itu. Menodainya atas alasan kerana kasihnya yang suci! Benarkah?Apakah kisah seterusnya? Apa yang harus dilakukan oleh Elena terhadap suaminya? Mampukah perkahwinan mereka bertahan?Segala-galanya dalam Kasih Yang Suci.

bestt cite nie!! aku layan kat utube jer sbb waktu siaran dia aku masih kat opiss!! xsabo lak nak g cari kat kedai buku novel nie..kalo aku dah baca nnt aku cite erk best ke x!..

Bahagianya Sallih Yaakob..

Posted by FadhDeela at 12:21 AM
Reactions: 
0 comments
Percutian Sallih Yaakob bersama 4org isterinya nampak mesra dan bahagia jer!!! tgk jer la gambar2 di bawah nie keserasian mereka berempatt..! ape la rahsia sallih yaakob erk!! mcm mana la dia berlaku adil kepada 4-4 isterinya..tgk la kemesraan mereka bersama..
Isteri Pertama

Isteri Kedua...*nie ke yg penyanyi nasyid tu??*

Isteri Ketiga

Isteri Terakhir keempat

Semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayatt!!!
 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review