Saturday, December 3, 2011

Video yang menyentuh hati dan perasaan!

Posted by FadhDeela at 3:24 PM
Reactions: 
Lain yg di cari lain pulak yg jumpe!! aku duk godek2 lappy nie nak cr dokument tetibe aku terjumpe video mengenangkan kembali cerita lama...siotttt la!!!!!!!!!!! menyesal lak aku tgkkkkk..membazir air mata jer ptg2 sabtu nie..huh! tp xpe laa aku anggap nie smua kenangan terindah aku bersama beliau...perasaan dlm hati nie hanya ALLAH jer yang tahu walaupun aku bahagia ngan encet lebah skrg..betul org ckp FIRST LOVE ssh nak lupakan!! dah la perpisahan smua tu bkn kehendak kami *aku berani post entry nie sbb encet lebah xtau blog aku* hihihi ape yg berlaku smua nyer kehendak ALLAH dan ada hikmah semua itu...

video

Video nie aku buat sndiri..aku pilih sndiri lagu2 nyer..Lagu tercipta untuk mu mmg lagu fav kami.!! kalo sape follow blog aku dari dulu mungkin ape yg berlaku kpd kitaorg..kalo yg br follow leh baca entry nie:


Ape yg berlaku antara aku dan dia pasti ada hikmahnyer! dia ada kehidupan sndiri dan aku ada kehidupan sndiri! aku sntiasa doakan kebahagiaan dia bersama insan yg tersayang...walaupun bagaimanapun aku xpernah melupakan siapa diri nyer :)


4 comments:

Anonymous said...

Cinta kadang ketawa...
kadang air mata.......
my x ada cakap...cinta tu menyakitkan.
betul ker? rasanya bukan cinta yang menyakitkan seseorang tu,tapi orang tu sendiri yang menjadikan cinta tu satu penyiksaan.kan?
Huh!!

it's mine
http://youtu.be/tJj8uiCx6to

singgah dari fairus.com...... :)

fadhdeela said...

tu mcm ayat dlm filem Ombak Rindu jer!! hihihi mmg cinta tu kadang indah dan kadang2 menyakitkan :(

Anonymous said...

bukan dari ombak rindu la...tapi itu memang hakikat kan? :)

fadhdeela said...

yeke..mmg ayat2 tu dlm cite ombak rindu pun..huhu nape ckp mcm tu mcm frust jer :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review