Wednesday, December 21, 2011

Download Borang Permohonan Bantuan Rakyat 1Malaysia

Posted by FadhDeela at 10:33 PM
Reactions: 
Dah lama aku xupdate blog aku nie..hadoiii xde masa la skrg nie nak update..tunggu wiken jer aku update tp kalo wiken aktiviti penuh xde jugak..hahahaha mlm nie aku free sikit so ambik peluang yg ada utk update..!! td bdk umh aku ada cite pasal Bantuan 1 Malaysia. agak2nyer kalo aku nak apply leh x?? hihihihi mmg awal2 lg borang aku kena reject dasar xsedar diri hikhikhikhik
So knp sesiapa yg xde masa nak g ambik borang tu sila la download di sini...


SELAMAT BERMOHON KEPADA YANG LAYAK!!! yg xlayak jgn nak sibuk2 mcm aku :p hihihihi

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review