Saturday, November 26, 2011

Video: Ong Kim Swee Tibai Wartawan!!

Posted by FadhDeela at 12:02 AM
Reactions: 
Dah lama post nie duduk kat draft!! xmenyempat aku nak update blog nie..byk betul keje aku skrg..ish2 so mlm nie aku br bkesempatan nak update..akan aku update cerita terkini ataupun cite dah basi..hihihi
video nie pun aku rasa dah basi tp aku nak jugak masuk kat entry blog aku hihihi ada kwn kat fb duk post pasal Ong Kim Swee coach team harimau muda tibai wartawan...aku ingtkn dia bergadoh ngan wartawan..sebenarnya Ong Kim Swee menjawab soalan 'bangang' wartawan. hangin la org tua tu bile soalan xsepatutnyer di tnye..jom tgk ayat ape yg Ong Kim Swee tibai wartawan tu..!!! padan muka wartawan tu..hahahahahahahahaha sengal betol hikhikhik

video

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review