Saturday, November 19, 2011

Persembahan Ezad, Rahmat & AXLs di AIM 18

Posted by FadhDeela at 12:02 AM
Reactions: 
Dah lama aku nak update tp xde kesempatan sbb skrg nie bz sgt...yela aku br masuk keje baru xkan nak bukak blog kat opis!! hihihi skrg dah jadi junior blk so kena laa buat2 baikk...hihi ujung2 minggu mcm nie la br bkesempatan nak post cite2 yg tertangguh dan visit blog kengkawan..ari nie sementara tunggu game bola berlangsung aku nak kongsi persembaha AIM 18 ari tu..ada 3 persembahan yg aku rasa besttt!!!! skrg aku upload dulu 2 video..video 1 lg tunggggggggguu!! hihihi

video

video

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review