Saturday, November 12, 2011

My Last day...

Posted by FadhDeela at 1:55 AM
Reactions: 
Syukur alhamdulillah rezeki ALLAH..hari ini 11.11.11 tarikh best!! ramai yg berebut nak kawen pakai tarikh nie tp aku lak berebut resign..hihihi selama 4thn bkeje kat company nie akhirnyer aku menamatkan perkhidmatan aku kat situ...lega dpt keluar dari situ!! company aku tu dah mcm2 masalah geng2 yg lama kat situ semuanyer telah ambik langkah cari keje lain..alhamdulillah dapat jugak aku keje lain..dah lama aku tunggu peluang mcm nie..!! rezeki anak...hahahahhahaha *bile lak aku kawen dan beranak nie??????!!* sebenarnyer syg giler nak tinggalkan kwn2 kat situ sbb kwn2 smua nyer best2 tp xde masa depan kalo stay kat situ...kena jugak move utk masa depan aku...!

so ari nie graduation aku dari situ..sedih nyer xyah cite laa dah 4thn aku duk bertapa kat situ..auntie tea lady pun menangis td sbb tau aku resign..aku rahsiakan dari smua org tinggal 2hari nak blah baru aku gtau..sori la kengkawan!!! terpaksa wat mcm tu utk keselamatan..hihihi

harap2 aku boleh sesuaikan diri kat tempat baru nie! senin nie start la aku sebagai sorg junior smula..nak mulakan sesuatu yg baru tu mmg payah tp aku akan berusaha utk membuat suasana pekerjaan baru aku nie menjadi best!!!
Doakan aku leh berkeje ngan tenang dan aku suka ngan keje yg bakal aku lakukan...!!! go go chaiyok deela!!!!

2 comments:

fairus said...

SELAMAT MAJU JAYA DI TEMPAT BARU NANTI...

fadhdeela said...

fairus: TQ..seminggu dah kat tempat br..alhamdulillah ok laa..bz kat tmpt baru tu yg br reply comment :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review