Tuesday, October 25, 2011

Sinopsis filem Hidden-Lakonan Erra Fazira dan Christopher Atkins

Posted by FadhDeela at 4:44 PM
Reactions: 

Filem Hidden, yang menjalani penggambaran di Malaysia pada tahun 2007, hanya menjalani tayangan di sini Khamis lalu, dan menurut khabarnya Erra Fazira sendiri tidak mengetahui filem itu sedang ditayangkan. Filem itu yang turut dibintangi oleh Christopher Atkins, hero yang muncul bersama Brooke Shields dalam filem The Blue Lagoon (1984).

Menurut MSN Malaysia, filem ini dalam bahasa Malaysia dan Inggeris -’Hidden’ (‘Sorok’) turut dibintangi oleh Elaine Daly bersama Shawar Ali, Karlos, Shazad dan Shona. Ia dikategorikan sebagai filem seram dan diarahkan oleh seorang pengarah India, Sameet Badkar. Erra Fazira berlakon sebagai Dian, seorang ibu yang risau tentang anaknya, Adam yang bertukar senyap dan telah mula mempunyai tabiat untuk menyorok.

Setelah seorang asing memberitahu beberapa tempat mengundang bahaya kepada anaknya, Dian melarang anaknya dari meninggalkan sisinya. Keadaan menjadi lebih buruk apabila anak Dian telah menyorok kembali secara tiba-tiba dan kematiannya juga tidak diketahui.

*Nak g tgk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*

3 comments:

iyrenne said...

cam best je....bile kuar ni..? heehee

fadhdeela said...

iyrenne:dah tayang pun..masih xbkesempatan utk tgk lg :)

iyrenne said...

laa...yeke..? adoiyai..haha...ni kes lama x update social la ni..hoho....btw, thanx ea.. :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review