CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, October 23, 2011

Dengkuran Yang Menakutkan!

malam nie aku xtau nak update ape..hilang kata2 laaa hihihi dah la cite kat tv mlm nie xbest langsungg!! bolleh pulak aku terjebak tgk cite "Lari sayang...lari" hahahahhahaha mengarut tol..! ah aku xnak cite pasal cite tah ape2 tu..aku nak share ngan korang 1 video nie..! Kesian giler baby nie kena buli ngan org tua nie...tah ape2 la!! korang tgk laaaa video nie..lawak tu mmg la lawak tp kesian kot baby tu..tekanan perasaan baby tu :p

video

6 comments:

fairus said...

DIA MEMAINKAN ANAK DIA TU...

Umie Artoqiemie said...

hahaha.. layan jugak ko cite mengarut tu ghopenye.. semalam aku layan tv3 je.. best umie aida yg belakon..terseksa batin baby tu haha.

aimie amalina said...

hehehhe
alololo
sian baby tu tekejut
hayoooooo
dasat gile bapak die ni..hehehe

fadhdeela said...

fairus: tu la pasal..cian anak dia!

fadhdeela said...

Umie Artoqiemie: hahahahahha tu la pasal leh layan cite mcm tu..
cian baby tu kan..teruk gile bapak dia

fadhdeela said...

aimie amalina: tu la pasal..cian anak dia tu..xbaik btol