Monday, October 31, 2011

Cool Blog Best!

Posted by FadhDeela at 10:20 PM
Reactions: 
Korang pernah dengar pasal Cool Blog x???!! korang jgn ingt cool blog nie adalah blog tp cool blog nie adalah 1 kedai minuman...sedappp minuman kat cool blog nie..air dia lain dari lain sbb diaorg isi bebola jelly..sedapppp!! kenyal jerr!!

cool blog nie byk cawangan tau!! dia ada website lg..terrrrbaikkkkkk!!! comey website dia..jom terjah utk more infomation :)

19 comments:

fairus said...

DALAM MENCARI KEDAI UNTUK MAKAN DAN MINUM NI PASTIKAN IANYA HALAL...

HEROICzero said...

macam pernah baca . ha ha !

Zul Fattah said...

mak aii.. berair mulut wei

nurkaloi said...

memang coOL
kaloi like !

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa

daku peminat cooolblogg!

Yatie Awang said...

wahhh...sedapnyaaaaa...nak satu

Zaza Hermosa said...

coolblog cendol sedap ! yummy !!! hehehehe :)

msredcheesecake said...

pernah dengar, ada jumpa kedai dia... tapi tak pernah try...

Kancil 8349 said...

belum jumpa lagi nie....kena cari nie...

fadhdeela said...

fairus: halal..nak dapatkan kepastian ada juga tnye kat JAKIM tp smpai sekarang xde ape2 reply :(

fadhdeela said...

HEROICzero: pernah baca??? nie bkn blog tulis2 laa nie blog air hihihi :P

fadhdeela said...

Zul Fattah: g cari..best tu :P

fadhdeela said...

nurkaloi: sedap tau..suka bijik2 tu..skrg dah jarang minum sbb dah pindah tempat keje

fadhdeela said...

aimie amalina: sama laaa

fadhdeela said...

Yatie Awang: bole2 nnt kita g minum cool blog :)

fadhdeela said...

Zaza Hermosa: xpernah try pulak yg cendol punye

fadhdeela said...

msredcheesecake: cer try..msti nak lg hiihihi

fadhdeela said...

Kancil 8349: cari2 jgn xcari

Anonymous said...

boleh tak sy nak tau siapa pengasas cool blog ??

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review