Wednesday, September 14, 2011

(TAKZIAH)Anak Safura Meninggal Dunia Kerana Demam, Al-Fatihah

Posted by FadhDeela at 11:56 PM
Reactions: 
Marilah kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada anak Safura, Nur Aisyah Mariam (gambar di bawah 2 dari kiri), 3 tahun yang telah meninggal dunia kelmarin selepas Maghrib kerana demam berpanjangan sejak tiga hari lalu. Semoga Safura dan keluarga tabah menghadapi dugaan daripadaNya

Bukan senang untuk redha dengan kematian orang yang kita sayangi..semoga Safura dan keluarga terima kematian ngan redha..keciann sgt!!

Saya tidak tahu dan tidak mampu berfikir ketika itu kerana semuanya mengejut. Apapun saya menyifatkan kehilangan Mariam adalah ketentuan dan suratan buat saya sekeluarga. Saya terima walaupun hakikatnya begitu pedih untuk ditelan. Saya memang tidak tahu punca kematiannya kerana apa yang saya tahu, anak saya demam dan badannya panas sejak tiga hari lalu. Lantas Mariam saya hantarkan ke Hospital Ampang Puteri, namun ketika itu doktor hanya mengklasifikasikan demam biasa. Peliknya selepas pulang dan mengambil beberapa ubat yang diberi, suhu badannya tidak menurun. Justeru petang tadi selepas beberapa hari suhu badannya masih sama malah lebih teruk, saya bawa sekali lagi Mariam ke hospital yang sama petang semalam. Namun selepas beberapa jam dirawat, doktor mengesahkan Mariam sudah meninggal dunia dan tidak dapat diselamatkan. Jadi saya memang tidak tahu untuk menjelaskan bagaimana.

Al Fatihah buat arwah adik Nur Aisyah Mariam..semoga arwah di tempatkan di sisi golongan yang berimann!!

3 comments:

Umie Artoqiemie said...

AL-FATIHAH..

fairus said...

SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT...

fadhdeela said...

Umie Artoqiemie & Fairus: semoga roh dicucuri rahmat

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review