CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 20, 2011

Sepetang Bersama Kanak-kanak Paling Aktif di Kota Damansara

Wiken ari tu lepas wedding opismate aku g Giant Kota Damansara bawak anak2 kawan aku a.k.a Kak Matul g main kat taman permainan Giant!!

Masyallah aktifnyer bdk2 zaman skrg nieee!! scary giler aku tgk bdk2 skrg nie..panjat sana panjat sini sikit pun xde perasaan takut..ape la bdk2 zaman skrg nie mkn erk...formula susu dia terlalu canggih kottttttt huhuhu menakutkan jer anak2 aku nnt...1 aku puji Giant Kota Damansara nie dia sediakan playground tanpa bayar ape2 pastu siap sediakan tempat mak2 utk mengumpat!! hahahahahahahahaha bgs la wat mcm nie so mak2 selesa nak beli brg2 kat Giant...

2 comments:

HEROICzero said...

congratz for d wedding !

p/s lagu bawah ni , best ! pernah dengar , tak tahu tajuk . hehe . thanks for sharing .

fadhdeela said...

HEROICzero: tu wedding opis mate..
lagu tu bestt..lama jugak cr tp br jumpe :)