Monday, September 26, 2011

Kenapa Orang2 nie Tak Sayang Nyawa erk!!

Posted by FadhDeela at 9:21 PM
Reactions: 
kenapa la org2 nie xsayang nyawa erkk!!!!! ptg td masa otw blk keje ada sorg makcik nie selamba badakk jer menintas kat highway...!!! walawweeeeiiiiiiiiiiiii makcikk kenapa la xsayang nyawa tu..nnt kalo terlanggar nak salahkan org lain lak...makcik xpikir ke ape bahananyer melintas kat highwayy....!! Ya ALLAH seriau aku rasa td..nasib la aku xlaju dan kete blkng pun xlaju sbb aku terkejuttt dan brek emergency..ada la moto sebelah aku tu sempat mengelakk kalo x sure makcik tu dah jadi arwah..makkkcikkk oiii sayang la nyawa ko tu..!!
Blk umh aku cite ngan housemate aku pastu dia story mory ngan aku yg opismate dia pernah terlanggar org melintas kat situ smpai mati...sthn xbwk kete sbb trauma..!! aduhh aiii kenapa la ambik risiko melintas kat tempat bahaya mcm tu!! ape2 jadi nak salahkan sape???!! renung2kan dan selamat beramal!

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review