Tuesday, September 6, 2011

Gambar : Khairul Fahmi & Dahlia Teck Beraya Bersama?

Posted by FadhDeela at 6:17 PM
Reactions: 
Khairul Fahmi memang berani & jantan orangnya, sesuai dengan personaliti atlit yang ditonjolkan dalam setiap perlawanan bola. Baru-baru ini, Khairul Fahmi mengaku bahawa dia adalah individu yang berpegangan tangan bersama Dahlia Teck, seperti yang disebarkan dalam sekeping gambar. Kemudian, Khairul Fahmi membalas kenyataan ibu kepada bekas tunang, Elia mengenai cincin tunang yang sepatutnya dipulangkan.

Khairul Fahmi berkata kelewatan pemulangan cincin tunang tersebut hanyalah salah faham kerana ia sepatutnya diuruskan oleh keluarga angkatnya. Sehubungan daripada itu, Khairul Fahmi berjanji akan memulangkan cincin tunang itu mengikut adat nanti.

Pada masa yang sama, hubungan rapat bagaikan adik beradik antara Khairul Fahmi & Dahlia Teck memang tidak dapat diselindungkan lagi. Terbaru, sekeping gambar yang memaparkan Khairul Fahmi & Dahlia Teck dipercayai bersama-sama menyambut perayaan Aidilfitri.

Semoga Apek tahu dengan ape keputusan yang dia lakukan..insyallah!

12 comments:

fairus said...

ORANG KALAU DAH FAMOUS, MACAMNILAH...

fadhdeela said...

tu la pasal..lupa daratan! :P

SangKunang said...

jangan sampai terganggu prestasi utk game olimpik nnti sudah laa.. haha..

Eryati said...

jadi?..betul la tu?

Khairul Bakhtiar said...

Dah jadi celebrity, inilah dugaannya. Pada Apek, teruskan improve prestasi untuk bantu skuad negara.

Regards,
Usahawansme.com

aibat said...

biasa lah org femes..mesti ramai peminat kan...hidup bagaikan artis...:)

tipskerjaya said...

hal peribadi tu tak nak komen,,, tapi jangan rosak kan game

fadhdeela said...

SangKunang: tu la pasal..jgn game mcm ampeh sbb syok bercinta sudah la

fadhdeela said...

Eryati: menyampah ngan cite2 mcm nie huhu

fadhdeela said...

Khairul Bakhtiar: harap dia punye skill xhilang sbb bnda2 mcm nie

fadhdeela said...

aibat: cuba bg imej yg baikkkk

fadhdeela said...

tipskerjaya: saje berkongsi cite jer :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review