Monday, September 19, 2011

(GAMBAR) Fida Kantoi Nampak Rambut Dalam Foto Yang Diambil Oleh Mamat?

Posted by FadhDeela at 11:48 PM
Reactions: 
Fidaaa....ooohhh Fidaaa!! ko nie jgn la wat perangai masa kat kolej dulu..!! masa kolej dulu leh la ko nak on off pakai tudung tu tp skrg nie ko dah jadi public figure xkan nak on off pakai tudung..ish2!! tp aku pelik la org2 nie nape nak on off pakai tudung..kalo terasa nak pakai dia pakai kalo xnak pakai dia xpakai..ingt pakai tudung nie mcm tudung saji ke kat dapur ke???!!!! marah lak aku ngan fidah nie!!! si fida nei mmg baikk tu aku xnafikan..dia xmenyombong tp ada sikit gediksszz laaaa hahahahahahaha pakai jer la tudung tu fida!! ko tu sgt la comey pakai tudung..biar ikhlas pakai tudung tu..!!!

sumber Beautifulnara: Gambar ini dikirim oleh seseorang kepada kami melalui e-mel. Bayangan pada cermin kereta itu nampaknya seperti teman lelaki Fida, iaitu Mamat, bekas anggota kumpulan Sepah. Gambar ini kelihatan diambil di tempat terbuka. Pesan kami, kalau nak buka tudung, biar di tempat tertutup saja ya, Fida. *nasihat abg nara kepada fida!!*

8 comments:

Aishah Rahman said...

Die cute.. Macam Siti..

Umie Artoqiemie said...

amikau fida kna kutukk...sedih aku nengok.

sesegar said...

yeke itu rambut? tudung sekarang macam2.mungkin itu kerudung hitam singkat yang gandingkan dengan topi.huu.hanya pendapat.PEACE.

Solihin Zubir said...

ish.. biaq btoi ni? adeyh.. kalau dh nama artizzzzzzzzzzzzzzzzzz....

kamu prnah 1 kolej dgn dia eh dulu? yeke dia dlu free hair?

fadhdeela said...

Aishah Rahman: mmg cute pun..sweet

fadhdeela said...

Umie Artoqiemie: bkn kutuk tp nasihat membina hahahahaha

fadhdeela said...

sesegar: kalo tudung alhamdulillah la tp kalo dia bukak tudung aduhhh aiiii sedih la mcm nie!

fadhdeela said...

Solihin Zubir: tah la harap2 bkn la rambut dia..
aah kita dulu 1 kolej ngan dia..tp dia xabis blajo rasanyer..dia on off..dia penyanyi dulu..kalo ada show dia xpakai abis show pakai blk :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review