Friday, September 16, 2011

Filem Hantu Bonceng

Posted by FadhDeela at 12:36 PM
Reactions: 
Mengisahkan Amran(Johan) seorang budak Delivery yang sering terlibat dengan perlumbaan motor Drag secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan drag haram dan di beri habuan seorang bohsia (Maya). Bohsia itu telah membonceng motor Amran untuk di bawa ke port. Malang tidak berbau apabila motor Amran telah dilanggar lori semasa keluar simpang.

Bohsia itu mati ditempat kejadian dan Amran telah dikejarkan ke hospital. Hidup Amran mula berubah selepas kejadian tersebut. Setiap malam Amran akan dihantui oleh Bohsia itu. Amran tension dan meminta bantuan kawan karibnya Kunyit. Mereka bersama telah berikhtiar dengan pelbagai cara untuk menghapuskan badi Amran itu. Tanpa mereka sedari, mereka mula menjadi baik dan mula menghargai kehidupan mereka dan tidak lagi terjebat dengan aktiviti yang tidak sihat itu.

mmg lawakk la cite nie!! xrugi la kalo nak g tgk tp aku rasa kat wayang dah abis citenyer...!! so leh la g langgan astro first sbb dah kuar kat astro first..bestt cite nie!!

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review