Friday, September 9, 2011

Cara-cara Elak Selipar Dicuri!

Posted by FadhDeela at 9:48 PM
Reactions: 
tadi opis mate au br blk solat jumaat duk bising2 sbb selipar dia hilang kat masjid...terpaksa la berkaki ayam blk opis..bdk2 laki opis aku jln kaki jer g masjid..! byk pahala tu berkaki ayam tp jgn menyumpah kat pencuri tu lak hilang smua pahala ko!! so mlm nie aku ada entry khas utk ko...kalo ko xnak next week selipar ko kena curi cer ko try ikuttt gambar kat bawah nie:









jengggggg...jennggggg!!!!
















Hahahahahahahahahahahhaha

12 comments:

fairus said...

MACAMNI STILL BOLEH HILANG LAGI.. NAK LAGI KUKUH KENALAH RANTAIKAN KAT TIANG MASJID...

aimie amalina said...

hahahahha
terbbaaaaiikkk!
lagi bagus kalo boh mangga yg lagi beso dr selipar
ha
langsung owg x leh angkat sbb berat sgt
hhehehe
comei jek entri
wee..maseh sudi mai page mimi tadi

dah follow sini!

qhaizaa said...

hahahahha....nk lg advance letak kawat dawai yg ada letrik...XD

fuad ansari said...

sy punya stail dulu, kalau gi masjid n sedang pakai selipar mahal, letak jauh2 antara selipar belah kanan dan selipar belah kiri.. biar pening sikit pencuri kalau nak mencuri sekalipun.. kalau selipar belah kanan kat pintu depan masjid n selipar belah kiri kat pintu belakang masjid pun takpe.. (",)

Umie Artoqiemie said...

besar peratus nak hilang lagi nih hahaha

fadhdeela said...

fairus: tu la pasal..pakai rantai basikal tu :P

fadhdeela said...

aimie amalina: hahahhaha betul2!! bubuh manga solex! :P

fadhdeela said...

qhaizaa: giler terkejut letrik lak kanggg hahhahaa :P

fadhdeela said...

fuad ansari: kat masjid pun ada org nak mencurikan!! ape2 la org2 nie huhu

fadhdeela said...

Umie Artoqiemie: kalo mcm nie pun hilang xtau la teman :P

EB said...

Selipar eb telah di kebas jumaat lepas damn!!

fadhdeela said...

EB: yeke??hihi ciannyer lain kali ikut cara nie erk :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review