Monday, September 12, 2011

Ayam Penyet Ria Coupon MilkADeal Murah!!

Posted by FadhDeela at 11:27 PM
Reactions: 
Entry nie aku nak cite pasal MilkADeal...ari tu MilkADeal ada offer ayam penyet ria tau...murah giler!!! aku ngan dak opis aku pun beli la coupon tu so td lunch kami g la mkn kat Ayam Penyet Ria Summit USJ..peeeehhhhh mmg berbaloi2 laaa! terbaikkk!!! Bayar coupon rm36 utk 4org mkn..kira sorg rm9!!! byr rm9 leh mkn mcm2!!! Set nasi...bole pilih samada nak udang penyet ke lele penyet ke ayam penyet! 2 mangkuk soto ayam..1 gado2..tembikai 4slide dan air jus tembikai..!!!pehhh mmg kenyang abis laaa..puas hati sgt2! pasni MilkADeal offer lg coupon mkn2 yg best2 erkk!! di sebabkan aku khusyuk sgt mkn so xsempat ambik pic..!! kalo terasa nak mkn ayam penyet ria leh g website dia AYAM PENYET RIA..!! seddddaaappppp!!!

2 comments:

Redbloodsnow said...

loveee ayam penyet. lama arr tak mkn....haduiiii. mencarik sudah

fadhdeela said...

zie: g mkn zie!! sedappp leh nngs mkn ayam penyet nie sbb pedass hihi

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review