Saturday, August 13, 2011

Unik dan Klasik!

Posted by FadhDeela at 12:12 AM
Reactions: 
pernah x korang tgk ada tepon kat dlm lift???!! selalu ada tepon yg bile kecemasan tu kannn??hahahahaha ari tu aku g meeting kat SIRIM aku terkejut giler nampak telefon dalam lift! ada tepon pastu tepon tu klasik lak!! hahahahahaha mmg classss..kalo korang x caya tgk pic kat bawah..aku siap capture nak bg bukti kat korang semua!

ahhhh caya x????!! aku xtau la telefon nie leh guna ke x??xtau lak aku kalo diaorg just letak wat perhiasan semata2!! hihihihi telefon nie mmg klasikk..mcm telefon lama pun ada jugak nie :P
 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review