Tuesday, August 9, 2011

Gambar Sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara!!

Posted by FadhDeela at 12:39 AM
Reactions: 
Ya ALLAH!!! mengucap pjg aku baca statement perempuan nie!!!! ape masalah dia aahhhh!!! YA ALLAH!!!


nie la rupa wanita dujana itu!!!! ya allah kalo aku jumpe dia tepi jalan nie mahu aku pijak2 perempuan nie!! Gerammnyer aku!!! Masyallahh!!! Siapa la ibu bapa budak nie????!! skrg nie SKMM sedang mencari minah nie!! kalo sesiapa ternampak minah nie sila la wat adua kepada SKMM

12 comments:

Ayie said...

jum vodoo dia ramai ramai..!! huh.. =.=''

Ibnushukran said...

moga disiast dgn terperinci, dan kenekan tndakan jika benar.. Allahu Akhbar..

CinderLaLa said...

Memang speechless baca blog minah ni kak... Kalo jumpa dia rasa nak lempang laju2.. Huu...

fairus said...

KAFIR LATNATULLAH...

fadhdeela said...

Ayie: vodo tu ape???!!

fadhdeela said...

Ibnushukran: yaa segerakan la tindakan..org mcm nie xdiperlukannn!!

fadhdeela said...

CinderLaLa: tol2!! nak sepak2 jer dia..terukk sgtt!

fadhdeela said...

fairus: ALLAHU AKBAR!!!

wahida said...

kalau baca blog minah jahanam ni mmg bengang tahap gaban punya...sakit hati betul!!
hanya Allah sahaja yg mampu membalas perbuatan dia..

salam dear, tengs drop by my blog n drop ur comment, awat tak follow sekali?

follow u...

~ch@wi~ said...

memang x waras bdk ni..aku kalo jmpe die mmg aku lempang tanpa henti..


new entry : Aku Benci Gila Dengan Blogger 'Copy Paste' Ni!!

fadhdeela said...

wahida: sakit hatikan baca blog dia!! melampau sungguhhh!! i will follow u :D

fadhdeela said...

~ch@wi~: pijak jer org mcm nie!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review