Sunday, July 10, 2011

Unik Kad Kahwin Farah AF 2 Breep Breep!

Posted by FadhDeela at 9:03 PM
Reactions: 
1st time tgk muka tunang Farah Af2 Breep breep nie..handsome jugak tunang dia nie! anak mami ooohh! semoga berkekalan Farah dah Pasangan! entry nie aku bkn nak cite pasal pertunangan dia tp aku nak cita pasal kad kahwin mereka..

Unik giler kad kahwin Farah breep breep nie weeii!! tema pokok! dah mcm lagu Meet Uncle Hussein ngan Hazama lak!!

Dah la tema pokok pastu bentuk kipas lakk..mcm mana la Farah leh terpikir nak wat kad kahwin mcm nie erkk..syabasss la mmg lain dari yg lain la..! dah la farah nie comey abis..masa xpakai tudung pun dah comey ape tah lagi skrg nie Farah dah pakai tudung!! cute & manis jer muka dia hihi

Ape2 pun aku nak ucapkan Semoga Farah & Johan berkekalan sehingga ke akhir hayat!!!

4 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

uniknyeeee kad kwen die,.hui,nk tiru la,.hehe

fadhdeela said...

**::CIKNUURUL::**: unikk dan cantekk! bole2 tiru jer :P

MiYOKO SuKi said...

unik n sgt2 kreatip laa....

fadhdeela said...

MiYOKO SuKi: ape lg kad kawen nnt tiru la hihihi :D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review