Wednesday, July 13, 2011

Siapa tu Botak (Juvana)

Posted by FadhDeela at 11:58 AM
Reactions: 
Skrg nie ngahh glamor cite Juvana kat Tv3..mmg best la cite juvana tu..aku pun layan jugak cite Juvana tu..kalo xsempat nak tgk sure aku tgk kat tonton!! pelakon2 dia pun leh tahan..skrg nie ngah fenomena BOTAK!! hahahaha korang nak tau sape botak tu??sape yg layan cite Juvana nie kenal la sape botak..!! punye la terejal si botak nie..lakonan dia mmg berkesannn!!! terbaikk walaupun dia pelakon baru..sape yg xpernah tgk cite Juvana tu..g la layan kat Tonton
Nie aku kongsi ngan korang biodata Botak!! Bdk tahfizz seehhh!! hahahaha *rosakk2!!*
Nama:Johan Ariff Asari

Umur : 25 tahun ( LahirTahun 1986)

Asal : Pulau Pinang
Pendidikan: Diploma Kaunseling di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM), pernah mendapat pendidikan kelas tahfiz selama dua tahun di Batam dan Jambi, Indonesia.

Kebolehan: menghafal 1 setengah juzuk al quran, Seorang yang kelakar dan peramah, suka merendah diri

Watak Botak dalam Juvana : Botak ialah seorang remaja berusia 17 tahun, anak luar nikah yang menjadi mangsa dera bapa yang kaki botol. Akhirnya Botak jadi suka memberontak dan membuli.

8 comments:

fairus said...

PERGHH.. SI BOTAK KAPTEN NI MEMANG GANAS GILER... SUKA TENGOK CITE NI.. :)

Qaseh dalia adelia said...

nampak ganas je muka dia kan ..lau ye senyum manis je ..hihi

nuurellajamuri said...

tak ley nak panggil botak dahh.coz die da ade rambut..:)

amry said...

pergh!!dia berjaya bawa watak dia dengan amat berkesan!!budak tahfiz tuuuuu...respek aaa....

(baru tengok juvana episod lepas) kat umah bujang ni TV3 OUT laaa....hm )

thanx untuk link tonton tu erk...hehe

fadhdeela said...

fairus: berkesankan lakonan dia!! terbaikk suka part kedah tu :D

fadhdeela said...

Qaseh dalia adelia: muka dia macho!! handsome pun ada jugak :D

fadhdeela said...

nuurellajamuri: botak jugak nmpk macho!! hihi ada rambut nmpk jambu :p

fadhdeela said...

amry: tu la pasal..dia pelakon baru tau..berjaya bwk watak nie..welcome kita kongsi bersama2 :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review