Thursday, July 28, 2011

Pic Scandal Khairul Fahmi..Hubungan Khairul Fahmi ~ Aimie Harmelia Retak !

Posted by FadhDeela at 1:19 AM
Reactions: 
alamak terkejut lak aku dengar pasal hubungan si khairul fahmi dengan tunangnyer *jejari runcing*!!! dengar khabor si apex nie dah ada awek baru..wooooooooo!! apex jgn la wat perangai game dah dekattt! bkn setakat dekat tp dah nak mula punn..harap apex professional la xlibatkan masalah personal ngan tanggungjawab dia pada negara!! jgn hilang focus sudah la erkk..game mlm nie penentu kot..

nie la scandalnyer Dahlia Teck

yg pasal scandal dia tu aku xberani nak komen la bnda nie..smua nie lumrah kehidupan..sblm nie pun aku kurang bkenan sikit si jejari runcing nie duk bercerita pasal kisah cinta dia ngan si apek tu tp tu terpulang la pada hal masing2 dan hak masing2 nak bercerita..kesian jugak ngan jejari runcing..1 malaya dah tau pasal dia dan apex tp tetibe apex wat hal pulak..bykkan berdoa la yaa jejari runcing! ape yg berlaku pasti ada hikmahnyer..mintak petunjuk!! kalo tu jodoh awk insyallah xkemana..cewaaaahhh
aimie pun duk meluahkan perasaan dia dalam FB! kesian lak aku baca..bykkan bersabar ya aimie..anggap nie semua dugaan org bertunang..Nasihat dari aku xperlu la heboh2 masalah korang kat FB..selesaikan la secara baik antara keluarga..FB nie dah terlalu sosial..nnt mula la perkara2 yg xsedap didengar heboh 1 malaya..bersabar la!!!

30 comments:

Si DauN CeRi said...

hurmm.. dugaan masa tunang tu agaknya. org kata masa tunang ni darah manis.. taktau sangat psl ni sbnanye sbb xpnah pulak bertunang.. hihi


pape pon doakan yg terbaik je la utk diorang tu..

MiYOKO SuKi said...

dugaan bertunang la tuu...

tp, si jejari runcing patutnye tak yah nk heboh2 cita dorang kt sosial kann..bile dah jd camni, diri sendiri yg malu...

hmm..tak heran la kalo seseorg tu fames ngan tiba2...dia akan jd cultural shocked n lupa daratann...

Adzrien Shoppe said...

nak cari mana lagi... semua org tak perfect. susah kalau tak pernah puas ni.

Anem arnamee said...

doa yg terbaik..takut pulak tengok diorg mcmni ..huhu

a n a s t a s y e a said...

Betul tu ! Heboh masalah dkt FB bukan boleh selesaikan masalah. Nanti lain pulak jadinya. Kan baik kalau diajak berbincang elok². =)

www.anastasyea.com

Miss Annaz said...

manusia mmg slalu lalai bila dh senang..

salemaziz said...

itu semua dugaannnyaa~~ wowow~

chuu muqhlis said...

yang pegy heboh2 sgt kat blog tu kenape
macam org lain xde bf je -__-"

fadhdeela said...

Si DauN CeRi: mungkin jugakkk..cian pun ada..nasib dia good job smlm!

fadhdeela said...

MiYOKO SuKi: betul2! kurang berkenan dia duk bercite pasal apek kat laman sosial..mungkin dia bangga bf dia glamer!! doakan yg terbaik utk diaorg :)

fadhdeela said...

Adzrien Shoppe: biasa la kak..dah glamor lupa daratan la ape lg :P

fadhdeela said...

Anem arnamee: yup!! xpe apek perform baikk semalam!

fadhdeela said...

a n a s t a s y e a: mungkin dia ngah panas hati tu..tp xleh macam tu sbb dia dikategorikan public figure skrg nie! huhu

fadhdeela said...

Miss Annaz: setuju!! cian tunang dia :(

fadhdeela said...

salemaziz: mungkin laaa harap kembali pulih

fadhdeela said...

chuu muqhlis: bangga bf dia glamor! :P

chuu muqhlis said...

bersederhana adelah lebih baik,
sekian :)

fadhdeela said...

chuu: yess tu yg lebih baik :)

Noni Safuani said...

jejari runcing patut tahu, she's quite famous (famous ker??) now, jadik she better think twice if nak post something personal in her blog or FB..komen cenggitu mcm reflects who she really is (rude, obnoxious, attention-seeker etc..)..just my opinion ye ^^ and memang betul, bersederhana adalah yg terbaik..

KertasWarnaMerah said...

darah muda...masing2 x matang. KF tu baru umo brapa..huhu..

”cepat datang komen blog saya pulak!!!”

fadhdeela said...

Noni Safuani: setuju!!! skrg dah putus tunang pun..dah mcm cite mawi jer! huhu

fadhdeela said...

KertasWarnaMerah: mungkin jugakk faktor umur sbb xmatang lagi :)

Anonymous said...

memang player bole buaya dgn coach2 pun sama,sib baik aku tak parang mamat tu kat FAM

Anonymous said...

Memang Semua KAt FAM BUAYA

Anonymous said...

yang laki org pun sama naik minyak depa ni bukan pilih mangsa bini org pun dia sebat.aku tau coz jiran aku gaduh besar pasal ni so memang kecoh giler la

Anonymous said...

coach golkeeper en fauzi pun boleh tahan,ank dara ke bini org pun dia sebat tak gitu the great coach? so ank buah pun sama la kan.

Anonymous said...

tgk la coach dia gol keeper pun buaya so khairul pun sama jer tak gitu en fauzi the great coach

fadhdeela said...

Anonymous: marah sungguh anonymous nie..hihihi sabar2!! mungkin ada cerita disebaliknyer nie..doakan yang terbaik utk mereka.. :)

Anonymous said...

memang la marah mentang2 depa ada duit tabur jer kat pompuan,salah satu mangsa jiran aku sendiri,sian aku tgk laki dgn anak dia terabai dek gilakan kesenangan yg depa taburkan.Semoga Allah balas perbuatan mereka ni

fadhdeela said...

Anonymous: mmg mrh bile kuar pic apek ngan minah tu kat singapore!! tah la diaorg nie..langsung xpikir perasaan org lain

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review