Sunday, July 10, 2011

Oh Siti Saleha!! Seksinyer

Posted by FadhDeela at 10:05 PM
Reactions: 
waahhh giler seksinyer si Siti Saleha nie...wooooow teruja lak aku tgk cara dia bersosial ngan kawan2 omputih dia tu..hihihihi Oh Nora Elena..Mungkin tu cara hidup dia di luar sana..ape leh wat..Nama Siti Saleha tp bergaul mcm nama dia Sally jer hahahaha..kat beautifulnara td aku baca Siti Saleha dah pun mintak maaf pasal gambar nie..smua gambar nie masa lampau dia..huhuhu dia berjanji xnak wat lagi..alhamdulillah la kalo dia nak berubahh tp jgn sbb takut populariti jatuh jer nak berubah..Artis2 nie kalo dah glamor abis la gambar lama2 dia terbongkar hihihi meh la layan pic2 seksi dia nie..!!






31 comments:

AzlanYussof said...

aduhh aii..aper lah..dalam drma bukan main lebut..kat luar..no komen..tak jd nak minat die..cancel..huhu

Faeiz said...

Sosial...Artis..Susah Nak Cakap..

SpaQue said...

Name pn pelakon..bese r 2

Entri Hot Chick Perlawanan Persahabatan Malaysia vs Liverpool FC | Perdana Menteri Bagi 100 Tiket Percuma!

fairus said...

BARULAH ARTIS NAMANYA...

Mr.R said...

wow... cikaro...

Aku Ibu Muda said...

dia dah buat pengakuan kan...katanya ni gambar lama, 2 yrs ago...

mama shifa said...

singgah dari innit

nairaariaa said...

sume gambar pluk..name bukan main cantikk...lemah mebut nampak die tapi amek kow..huu~

fadhdeela said...

AzlanYussof: hihihi harap dia berubah la :)

fadhdeela said...

Faeiz: tu la pasal..bkn artis pun ada mcm tu hikhikhik

fadhdeela said...

SpaQue: tu la pasal..bkn artis pun ada mcm tu

fadhdeela said...

fairus: hahahahahah :)

fadhdeela said...

Mr.R: ape lg try la :P

fadhdeela said...

Aku Ibu Muda: yela..kalo dia xglamor mcm skrg nie xde nyer nak wat statement mcm tu..hahahhaa lantak dia laaaa

fadhdeela said...

mama shifa: thanks :)

fadhdeela said...

nairaariaa: hahahahahha mungkin cara hidup dia mcm tu..

CMRatu Fotografi said...

huhu... sedihnya.. semua pelakon macam ni ke? menjatuhkan imej pelakon je.. rasa x semua mcm ni..

feyus said...

Betul kate Wardina, Artis mmg tidak blh dijadikan ikon dalam kehidupan seseorang.
Video-video Tragis Perhimpunan BERSIH 2.0

decader said...

emmm...artis. xleh nak kata apa2. just doakan agar dapat hidayah sebelum terlewat.

shidi shah said...

boleh tahan sosialnya...

SRenungan said...

ingatkan sama mcm drama..
SEBAGAI RENUNGAN

SRenungan said...

ingatkan sama mcm drama..
SEBAGAI RENUNGAN

fadhdeela said...

CMRatu Fotografi: mungkin x smua artis mcm nie..tah la dunia skrg nie!

fadhdeela said...

feyus: yupp tepat skali..dah tgk video tuu!! aduhh malu nyer ngan pelancong!

fadhdeela said...

decader: insyallah :)

fadhdeela said...

shidi shah: agak laa!! huhuhu

fadhdeela said...

SRenungan: xsama langsung! hihi :P

Anonymous said...

hah, bagus... insyallah dapat pahala banyak.. artis jd idola.. dosa pahala dipijak2!

fadhdeela said...

anonymous: artis mcm2 kerenahh

tipskerjaya said...

dalam nora elena mmg best,, tapi kat luar tak samalah pulak,, harapnya ia tidak berulang lagi

fadhdeela said...

tipskerjaya: harap2 la..tu janji dia ngan peminat dia :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review