Saturday, July 30, 2011

Nak Tengok Bola ke Nak Beromen??!!

Posted by FadhDeela at 1:07 AM
Reactions: 
Walaweeiii gempak tol 2org manusia nie!! org ngah sibuk tgk bola dia sibuk duk berasmara dana kat stadium tu...!! org sikit punye ramai pun dia sempat lagi lentok2! memalukan sungguh la!!! ptt la malaysia kalahhhh...suweeii tol la 2org manusia nie..!! Choooyyy!!

25 comments:

Cik Aish said...

hahaha..adess...baling je ngn kasut.haha

ayyu said...

...cik selipar toilet..x sopan langsung manusia bersandar2 itu...memalukan :( dahlah Malaysia kalah....

sabree hussin said...

diorang pn sibuk nak golkan bola jugak

Pesta Jiwa said...

sebab tu aku tak suka kalau org pi stadium bwk awek....kalau kat curva 1Q, dah kena halau dah couple ni...

Wijdan Hawani said...

suami isteri tak?

A'IM said...

tak tahan dah tu..lain kali jerit kuat..sikit lagi sikit lagi..kasi lentok lagi..haha

Aku Ibu Muda said...

mungkin baru kahwin? bersangka baik...hihi

hazman aka species1980 said...

hurmmm....inilah gelagat pasangan sedang bercinta....

hunnyAPIS said...

dasatnyer...macam2 la diaorang nih..huhu~~~

Zyash said...

hahahahaha...ala ala cOmel lah dia lentok tu...wahkahkahkahkah..padahal x perasan gambar kene snap...

sentap said...

huyooooo.. lentok sikit aje tuh.. :D

KertasWarnaMerah said...

suami isteri kot...huhu..berbulu mata nengok nye..

”cepat datang komen blog saya pulak!!!”

fadhdeela said...

Cik Aish: dah sound byk kali tp wat deekk jer!! huhu memalukan sungguh

fadhdeela said...

ayyu: mmg memalukan jer!

fadhdeela said...

sabree hussin: bola ape tu??hahahahaha

fadhdeela said...

Pesta Jiwa: org nak tgk bola dia nak bermesra2 lak!! g la bermesra kat tempat lain huh

fadhdeela said...

Wijdan Hawani: yeke suami isteri??? suami isteri xkan wat mcm nie..

fadhdeela said...

A'IM: dah jeritttt tp diaorg wat deekk jer!!

fadhdeela said...

Aku Ibu Muda: mungkin laaa kot!

fadhdeela said...

hazman aka species1980: hahahhaahha semoga berbahagia la :D

fadhdeela said...

hunnyAPIS: hahahahha memalukan!

fadhdeela said...

Zyash: kikikiki saje je nak kena bahann :D

fadhdeela said...

sentap: nak lentok pun cr la tempat yg sesuaiii

fadhdeela said...

KertasWarnaMerah: ada ke suami isteri mcm nie?? xmungkinn!! :D

tipskerjaya said...

hari tu kat stadium ada jugak macam ni,, kebetulan pasukan yang aku tengok ni kalah,, last2 ada satu couple yang dok asyik senyum gurau2,, peminat semua tengah geram team kalah,, apa lagi kene baling ngan bekas minuman,, tapi sapa nak mengaku

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review