Sunday, July 31, 2011

Khairul Fahmi (apek) & Elia Putus Tunang

Posted by FadhDeela at 11:50 PM
Reactions: 
Laaaaa putus dah ke???br aku wat entry pasal diaorg bergolakk tup2 dah putus!! aduh aii darah muda mcm nie la gamaknyer! rasanyer diaorg nie dah bertahun kapel tp br tunang beberapa bulan dah putus! xpe la mungkin xde jodoh..aku cian tol ngan elia tu..msti dia sedih giler!! dia dah beria2 cite pasal si apek nie..nasihat aku jgn terlalu beriaaa nnt kita yg akan kecewa giler kalo xdpt! buat elia bwk2 la bersabar..kalo apek tu jodoh ko xkemana nyer!! bykkan berdoa..insyallahh!!

11 comments:

KertasWarnaMerah said...

huhu...darah muda...kesian kat ex tunang KF. elia..promot x mau2 si Kf tu, last2 mcm tu je jadi nye..

kblogger said...

dia naik jd femes masa dia dgn elia.. sama mcm mawi dulu femes pun masa dgn bekas tunang kan. tu tandanya rezeki tuhan bagi untuk mereka.. nak contohi mawi yg dah down down tu ke apek?

atikah janis_A.J said...

betol2. bek takyah tunjuk2 kat satu dunia pasl cinta2 ni huhu

mr_mrs mikko said...

tu la kan...
mostly dlm blog dia crita pasal apek..

fadhdeela said...

KertasWarnaMerah: tu la pasal..xpe la mungkin xde jodohh :)

fadhdeela said...

kblogger: dah mcm mawi ngan ina dulu jer kes dia nie!!

fadhdeela said...

atikah janis_A.J: tu la..dia public figure jgn heboh masalah umah tangga kat umum

fadhdeela said...

mr_mrs mikko: tu la..tp kesian lak kat dia :D

Lisa said...

emmm.. kesian elia, walaupun dia selalu citer pasal apek kat blog dia.. maybe untuk diri dia n kawan2 dia kot.. faktor umur pun boleh jadi mcm nie jugak.. 2-2 muda lagi.. so, tak matang lagi.. kita pun tak tau apa masalah mereka n tak perlu nak judge.. hanya mereka berdua jer yang tau.. untuk elia, semoga tabah menghadapi dugaan ini.. byk2 kan lah bersabar.. tuhan telah mengatur semuanya.. mungkin ada hikmah disebalik kejadian yang menimpa.. insyaallah..

Lisa said...

emmm... kesian pada elia.. tapi semoga dia tabah menghadapi dugaan yang diuji tuhan... allah memberikan ujian kerana dia sayang pada kita.. mungkin apek bukan jodoh yang terbaik untuk alia.. biar merana dan terluka sekarang.. jangan merana dan terluka apabila telah berumahtangga.. lagi perit.. ada hikmah disebalik semua kejadian yang menimpa..

fadhdeela said...

lisa: betul2!! cian jugak kat elia tu..ramai blame dia tp kita kena pikir perasaan dia skrg...bape bln lg naik kawen brg2 dah prepare..cianyer!!
lisa ko bile nak buka ngan aku nie???

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review