Monday, July 11, 2011

Kenapa Nakal Sangat nie??

Posted by FadhDeela at 10:16 AM
Reactions: 
Kenapa anak buah auntie nie nakal sgt nie????xserik2 lg ke apip tgn tu dah patahhh!!! skrg nie dahi lak berjahit..aku g umh dia sabtu ari tu terjerit2 mak aku marah jgn berlari..dia lari jugakk!! dah xsakit ke tgn tu..aku lak yg seriau tgk dia berlari..pagi nie akak aku post pic kat FB dahi lak berdarah sbb jatuh terhantuk pintu sbb nak tgk cosmos!!
aku rasa bdk nie kena bg dia 1 tv then ulang la byk kali dia punye cite..!! nak tgk Cosmos smpai terjatuh2!! cian akak aku nak kena jaga dia..dah la keje jauhh..!! "Sabar jer la kak ape nak watt dah anak ko aktif sgt! hihihi"
Ngah berdarah tu dia wat ayat touching lak anak buah aku nie.."Bonda Apip xnak mati" aduhh aiii akak aku leh lak meleleh time tu..kalo aku ada sure dah meraungg!! huhuhu apip2!! tau pun ngeri tgk darah byk kuar..jgn la degil lg bile bonda, nenek, atok, auntie ckp tu kena la dengar!!
muka takut darah mcm nie la..nakal sgt bdk nie!! geram akuuu!! rasa mcm nakk cubit2 jer!

alaaaahhhhh xleh tol aku tgk gmbo mcm nie..meremang bulu tengkok aku weiii!!!! mcm mana la anak aku nnt.!!

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review