Monday, July 25, 2011

Kalumpang Dah Tercemar!!

Posted by FadhDeela at 10:31 AM
Reactions: 
Baru aku plan nak g kalumpang ngan kwn2 opis aku ari tu..nasib xjadi g kalo x??? alamakkk!! huhu pg2 smpai opis bukak paper ada kuar cite pasal kalumpang diarahkan tutup sebab kencing tikus!! ishh tikus nie nak kencing pun cari la toilet..hikhikhikhik mehh baca sikit kat metro nie...

KALUMPANG: Sebuah resort terkemuka di daerah ini, diarahkan ditutup secara berperingkat-peringkat berikutan penemuan virus kencing tikus (leptospirosis) menyebabkan kematian seorang remaja Jun lalu.

Remaja berkenaan disahkan dijangkiti virus berkenaan ketika mandi di kolam renang resort berkenaan.

Pegawai Daerah Hulu Selangor, Nor Hisham Ahmad Dahlan berkata, penutupan bermula Jumaat lalu, jam 11.35 pagi bertujuan penyiasatan lanjut termasuk kerja perawatan air dan pembasmian kuman di resort berkenaan. Katanya, resort berkenaan akan ditutup sepenuhnya pada awal Ogos ini.

seterusnyer leh usha kat hmetro!!

6 comments:

AmirFX said...

Pergi Karambrunai.. Situ syok lagi..

Idah said...

itulah persekitaran tak terjaga, rugi semua orang...nak mandi tak boleh, nak pergi makan angin pun tak boleh....

Dim Benihana said...

rajin juga pergi situ dulu..
best woo tempat tu..

fadhdeela said...

AmirFX: alamak jauh ler pulak nak ke sana :P

fadhdeela said...

Idah: tu la pasal..sedih jer nak g sana xleh dahh

fadhdeela said...

Dim Benihana: mmg best tp dah xleh g sana lg :(

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review