Sunday, July 24, 2011

Happy setelah 5thn Terpisahh!!

Posted by FadhDeela at 8:15 PM
Reactions: 
Lambat juga aku bgn ari nie biasa la ujung minggu..lgpun mlm td aku tido lambat giler dlm kol 4.30am baru leh tido!! Aku happy giler ari nie sbb abg angkat yg aku cari selama nie dah jumpe!! 5thn terpisahh akhirnyer aku dapat berborak ngan dia smlm..tu yg lambat tido..thanks kat FB sbb aku dapat jumpe abg angkat aku blk..aku kenal abg angkat aku nie dr aku sek lg..lama sgt kitaorg berkawan..kitaorg mmg sgt rapat tp sejak ada masalah ari tu kitaorg jadi lost contact!!!

Hanya sbb Jeles jer kami jadi lost contact..aku jadi kesian kat abg angkat aku sbb nak jaga awek and nak jaga aku..*korang pahamkan maksud aku* tah la kalo nak ikutkan aku nie lagi lama kena abg angkat aku tu dari awek dia tp aku paham smua nie..!! mmg aku sedih giler masa dia hilang dulu..kitaorg rapat mcm adik dan abg kalo ada problem mesti kongsi sesama..aku nngs msti dia pujuk kalo aku ada ape2 dialah yg dengar masalah aku..tp alhamdulillah la aku mlm td aku dpt bercakap ngan dia kat FB..selama 5thn nie dia cr aku rupanyer..dia cari FB aku tp xjumpe..! dia try call aku tp aku dah tukar no..

skrg nie pun dia dah kawen..masa dia kawen ari tu pun aku tau dari kwn aku. aku pun xleh nak wat ape kalo dah isteri dia jeles ngan aku!! sshkan jadi mcm nie..aku syg abg angkat aku tp demi kebahagian dia aku diammkan jer la..biar la dia bahagia ngan isteri dia! sekurang2nyer aku masih boleh tahu perkembangan dia melalui FB..dia pun ckp kalo ada ape2 msg jer la FB dia...ssh berhubung ngan hp sbb isteri dia selalu check hp. smpai tahap mcm tu skali..cian abg angkat aku!! aku pun rasa nak jumpe isteri dia kenal2 buat kwn2 ke tp aku lak jadi takut..takut isteri dia salah pahamm..aku xde niat lain pun..!! ish xmau la aku ngan abg angkat aku tu...encet lebah aku lg bestt!! hahahahaahahhaaha insyallah kalo aku dah kawen nnt isteri dia boleh terima aku kot...mudah-mudahan la..!!

2 comments:

Mr.NS said...

conclusion dia cepat2 la kawen...kkekeke

fadhdeela said...

hihi kalo deela leh pinang org dah lama dah g meminang!! tp xleh..so kena la tunggu org pinang :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review