Monday, July 4, 2011

Ciannyer Anak Buah Auntie nie!!

Posted by FadhDeela at 12:34 AM
Reactions: 
Bznyer aku wiken nie...mcm2 hal berlaku wiken nie!! ngan pindah umah ngan anak buah aku masuk sepital..pasal sewa rumah tu nnt aku cite la sbb aku nak story pasal anak buah aku nie!! mlm jumaat ari tu ngah aku landing2 kat umh kak cik aku kol suh g Damansara Specialist sbb anak buah aku *afif* patah tangan! aduh aiiiii nape lak leh patah tgn nie???
aku smpai2 sepital tgk dia kat kecemasann alamakkk sayunyer hati aku tgk keadaan anak buah aku! menangis2 sbb sakit...dia nie kalo jatuh ssh nak nngs tp kalo dah meraung2 tu sure sakitt sgtt..aku lak nak nngs tgk dia menangis2! ciannyer auntie tgk apipp..!!!

akak aku cite dia patah tgn sbb main monkey bar kat playground masa mkn kat Kelip2 Kg Kuantan.. dia jatuh dan sikunyer terhentakk..pergelangan tgn retak..tulang siku patahhh.!! mlm tu tu jugak kena operation nak sambung blk tulang siku..
dalam sakit2 tu sbb lg dia wat lawakk masa nurse nak gunting baju "jgn la potong bj apip!! bukak jer la..bonda belikan bj apip nie nape nak gunting??" time nak bukak seluar lak "jgn la bukak seluar apip nanti nampak la bird apip" hahahhahahahahaha tergelak aku!!!

Sakit2 pun Power Rangers tetap kena ada kat sebelahhh!! hahahahahha yg susun tu keje bonda dia..sedih tgk tgn dia tergantung mcm tu..apip budak yg aktif cergas byk ckp bile jadi mcm nie dia duk diam jer terbaringgg..tnye spatah jawab sepatah..sedihhh jer!!!

Apip cepat sembuhh k!! Auntie doakan apip cepat sembuh dan aktif semula!!! Love u sayangg..!

4 comments:

fairus said...

SEMOGA CEPAT SEMBUH..

Sumijelly said...

la..sian nya dia...

sakit tau patah tangan..sedgkan org dewasa pun tak tertanggun sakitnya,.... ni kan pula anak kecik..

semoga cepat sembuh yek Apip!!

Sumijelly.com

fadhdeela said...

fairus: tq uncle fairus :)

fadhdeela said...

Sumijelly: tu la pasal...ciann jer tgk dia..

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review