Thursday, July 7, 2011

Bayi pandai main gitar???

Posted by FadhDeela at 2:25 PM
Reactions: 
canggih kan bdk nie!! leh main gitar tu..cute giler!! xtau la nak caya ke x?nampak mcm real jer tp pikir2 blk ada ke bdk kecik mcm nie boleh main gitar hebat mcm nie...terbaikk laaaaa!! jom layan video nie then korang bgtau pendapat korang bnda nie real ataupun diedit..

video

6 comments:

NM02 said...

adussssssss







tak leh tgk ar... HUHUHU

Ibnushukran said...

mak aaii.. bior betul.. haha.. gempak gler, tak tahu la edit ke tak, macam betul , tp tak logik.. haha

fairus said...

CAM TAK BETUL JE...

fadhdeela said...

NM02: nape xleh tgk kak??pelik nie :)

fadhdeela said...

Ibnushukran: nmpk mcm edit kan..tu yg ssh nak percaya :P

fadhdeela said...

fairus: agak la..tgn dia mcm diedit

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review