Saturday, June 18, 2011

Senarai Blog bakal kena Hacked!!

Posted by FadhDeela at 11:28 PM
Reactions: 
sana sini dengar pasal kena hacked nie..aku ingtkan website kerajaan jer yg kena hacked masalahnyer blog pun nak kena hacked!!! alamak diaorg nie biar betul..encet hacker2 semua nape blog2 kami pun nak hacked???xde keje lain ke anda2 smua!! menyusahkan org tul la mereka2 nie...kalo korang nak check blog korang tersenarai ke x meh check kat Sini...nasib baik blog aku xtersenarai..byk jugak blog yg glamor2 tersenarai..aku rasa langkah2 yg selamat wat masa nie korang tukar la password korang..bg password yg pelik2 sikitt..!
Insaf-insaf laaaa wahai encet2 hackers smua!!! jangan menyusahkan org lainnn!!

14 comments:

aQi + GenGkey said...

pergh..
gLe bnyk list..
sumber dri mne ni kak..
diorg ni hack blog tuk test power je kot rse nye..
nasebla blog aQi yG buruk tu x d hack nye..
kalo x, mmg x b'blogging lg la pasni..
hehe..:D

Joe_eL said...

blog aku x popular so xde =)

zmah said...

ooo...kena pakai password yg pelik rupanya.

Nancy Poh said...

owhhh..banyakknya..pak hackers nak buat pa dgn blog sebanyak tu? sengaja nak cipta masalah ker? adei..dah lah emel gua dulu pun kena hack..tp nasib bek blog gua tak tersenarai..bukannya ada apa2 pun dlm blog gua..huhu..

Adijaya Supart said...

mengarut.xder faedah nya nak hack blog sampah cam blog korang ni

fadhdeela said...

aQi + GenGkey: tah diaorg nie menyusahkan org jer!! akak punye blog pun nasib xde. hihihi blog x famous pun! :P

fadhdeela said...

Joe_eL: sama la kita :)

fadhdeela said...

zmah: org ckp kena pakai password pelik sikit..xtau la

fadhdeela said...

Nancy Poh: tah la diaorg tu..xde keje kott hihi

fadhdeela said...

Adijaya Supart: sampah ko kata blog kitaorg!!!!! sampah2 pun ko masuk jugakk..bahasa jiwa bangsa la!

Admin said...

alamak...blog aku tersenarai la plak..kena backup..kena backup..huhu!

ygmenarik.info

fadhdeela said...

Admin: blog glamor mcm tu la dia..hihihi :P backup jgn x backup :)

Kheirul said...

alamak saya punye ada

fadhdeela said...

Kheirul: ape lg backupp!! hihi :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review