Sunday, June 26, 2011

My Best Friend Wedding...

Posted by FadhDeela at 11:58 PM
Reactions: 
Sorg lagi geng aku menamatkan zaman bujangnyer!!! huhuhu berkurang lg la kitaorg punye ahli bile lepaking blk melaka..sedihnyerr!! sorg pastu sorg lg dah kawenn..utk thn nie jer dah 2 org mendirikan rumah tangga so thn nie punye majlis dah tamat so tunggu tahun depan lak erk..ermmm aku bile lg???wahai encet lebahh cepat2 la masuk meminang kang kena kebas ngan org lain hahhahahahhaha *bajet cantek sgt la tu jadi rebutan org* hihihi

smart lak pic nie!! Selamat Pengantin Baru Deknor dan Syakir...semoga bahagia sehingga akhir hayatt!! cepat2 dapat baby okk!! bertambah lagi team 12 junior!!

Happy jer kalo dapat berkumpul member2 lama!! mcm2 cite leh kongsi..mmg best la wiken aku ari tu..thanks beb

nie la geng2 aku masa kat teknik yg selalu dan masih bercontact!!!! hope keep in touch ngan korang slalu walaupun dah beranak pinakk!! cayang korangg!

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review